במשך שנים דבקה אפל בעקשנות באסטרטגיה שלה הנוגעת לגודל המסך. היא סרבה להיכנע לטרנד העולמי של המסכים ההולכים וגדלים, ונצמדה לממדים של מסך האייפון החל מיומו הראשון – 3.5 אינץ' ולא יותר.
אלא שעם מותו של סטיב ג'ובס, מייסד אפל, מתה גם האסטרטגיה. זה קרה כבר באייפון 5, אז המסך הוגדל ל-4 אינצ'ים. גדול יותר מקודמיו, אבל לא ממש מספק.
● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
בגרסה הבאה של האייפון, נראה כי אפל תיכנע סופית לתכתיבי מתחרותיה בשוק הטכנולוגיה. פיטר מיסק, אנליסט בחברת המחקר ג'פריז ושות' מעריך כי אייפון 6 יגיע עם מסך בעל 4.8 אינצ'ים, בדומה למכשירים מתחרים בשוק – גלקסי 3, HTC ONE, ואחרים.
אם אכן ההערכה הזאת תוכיח את עצמה במציאות, אפל תהנה מעלייה בכמות המכשירים שהיא תמכור – כך סבור מיסק.
בעבר דיווחה סוכנות הידיעות רויטרס כי אפל תשיק שלושה דגמים חדשים של המכשיר, עם גדלים שונים. אחד מהם יהיה גדול משמעותית מהדגם הנוכחי, והמסך שלו יהיה בקוטר של 4.7 אינץ'. בנוסף, כך דווח, יושק דגם בעל מסך של 5.7 אינצ'ים – גדול אפילו יותר מדגם הנוט של המתחרה המרה סמסונג.
כזכור, בשבועות האחרונים השיקה אפל שתי גרסאות חדשות לאייפון – אייפון 5S ואייפון 5C המוזל יותר.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים