חודשיים בדיוק אחרי הבחירות, סקר מנדטים חדש מלמד כי הנתונים בקרב הגושים לא משתנה באופן דרמטי. בעוד לפיד וגנץ מתחזקים באופן משמעותי בנט נחלש.

על פי הסקר שנערך על ידי מכון 'מדגם' בראשות מנו גבע עבור חדשות 12, לו הבחירות היו מתקיימות היום, מפת חלוקת המנדטים הייתה נראית כך: הליכוד 30. יש עתיד 21. כחול לבן 10. ש"ס 9. יהדות התורה 7.

עוד בסקר: הציונות הדתית 7. העבודה 6. ישראל ביתנו 6. תקווה חדשה 6. ימינה 5. המשותפת 5. מרצ 4. רע"מ 4.

על פי החלוקה לגושים: גוש נתניהו – 53. גוש מתנגדי נתניהו – 58. ימינה. 5. רע"ם. 4.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

נתניהו בפנייה לבנט וסער, ארכיון (דוברות הליכוד)

אחרי שהבהיר כי הוא אינו חלק מהמשא ומתן של גוש השינוי, יו"ר 'ימינה' נפתלי בנט קיבל הצעה מחודשת מראש הממשלה בנימין נתניהו, במידה ותוקם ממשלת ימין.

לסרוגים נודע כי נתניהו הציע לבנט את תיק הבטחון ואת תפקיד ממלא מקום ראש הממשלה. בנוסף, מפלגת 'ימינה' תקבל תפקידים ותיקים בכירים בממשלה ובוועדות הכנסת.

במידה ונתניהו ובנט לא יצליחו להקים ממשלה, אם יהיו בחירות בנט יקבל 7 שריונים ב-40 מקומות ראשונים בתוך הליכוד