מופע

מרגש: עידן עמדי ויובל דיין עם משפחת גולדין | צפו

מול משרד ראש הממשלה התקיימה היום עצרת למען החזרת הבנים הדר גולדין ואורון שאול בהשתתפות אמנים רבים בהם יובל דיין, עידן עמדי, מירי מסיקה, שלומי שבת ועוד, עמדי: ״לא עוצרים עד להשבת הבנים״

(צילום באדיבות:דיגיסטייג׳)

על רקע המאמצים הבינלאומיים להביא להסכם הפסקת אש בין ישראל לחמאס, אלפי אנשים הפגינו הערב (רביעי) מול משרד ראש הממשלה בירושלים בדרישה להציב את השבת השבויים והנעדרים כתנאי לסיום הלחימה במבצע "שומר החומות".

הזמר עידן עמדי שמוביל כבר תקופה ארוכה את המאבק להחזרת הבנים אמר לצד משפחתו של הדר גולדין: ״לא עוצרים עד להשבת הבנים״.

WhatsApp Video 2021-05-19 at 20.13.31
WhatsApp Video 2021-05-19 at 20.13.31| צילום: עידן עמדי עם הוריו של הדר גולדין (צילום באדיבות:דיגיסטייג׳)

בין המשתתפים נמנו בני משפחותיהם של אורון שאול והדר גולדין, וכן עשרות אומנים שהופיעו בעצרת, ביניהם: שלומי שבת, זהבה בן, ישי ריבו, נתן גושן, רביב כנר, מירי מסיקה, עידן עמדי וחנן בן ארי.

מחאה למען השבת הבנים: "אין הפסקת אש בלעדיהם"

יובל דיין: "עד שתחזרו"

(צילום באדיבות:דיגיסטייג׳) ((צילום באדיבות:דיגיסטייג׳))

הזמרת יובל דיין ביצעה את ״עד שתחזור״ והקדישה אותו לחיילים הדר ואורון שנמצאים בעזה וגם כמובן לאזרחים שכלואים בשבי חמאס ללא כל תנאים הומניטאריים ובניגוד לדין הבינלאומי .

WhatsApp Video 2021-05-19 at 20.42.20 (1)
WhatsApp Video 2021-05-19 at 20.42.20 (1)| צילום: יובל דיין: "עד שתחזרו" (צילום באדיבות:דיגיסטייג׳)

גם שלומי שבת, הופיע בעצרת מול משרד ראש הממשלה: "תנו לגדול בשקט".

WhatsApp Video 2021-05-19 at 20.13.32
WhatsApp Video 2021-05-19 at 20.13.32| צילום: שלומי שבת (צילום באדיבות:דיגיסטייג׳)

במהלך הופעתה של מירי מסיקה, היא אמרה כי "למרות הביקורת הבין-לאומית – הצבא שלנו הוא הכי מוסרי בעולם. לכל מי ששולח את הילדים שלו לצבא, אני רוצה להגיד – אתם לא תישארו לבד אף פעם".

עצרת השבת הבנים
עצרת השבת הבנים| צילום: (צילום: בנצי רובין / סרוגים)

"האחריות שלנו לקבוע מה יהיו התוצאות. כשהחיילים יוצאים לקרב, חלקם חוזרים כמו שהם היו וחלק לא. מאיתנו מצופה לדאוג לכך שכל ההישגים שהם הביאו נשמור בהסדר קיים ארוך טווח – אבל המנהיגים שלנו דאגו לוותר על כל ההישגים של צוק איתן" הוסיף וקרא. שני חיילים נחטפו בצוק איתן, שני אזרחים מוחזקים בעזה, 7 שנים וכולנו מופקרים – תושבי הדרום, משפחות שכולות, חיילי צה"ל. עכשיו הרגע לתקן את זה ולייצר ניצחון".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2 תגובות
2
עדינה חזן
19.05.21

כל הכבוד ליוזמה.בהצלחה.

הצטרפו אלינו