קדירת בשר, תפוחי אדמה ובטטה: מרגישים את מזג האוויר המשתנה? זה החורף שדופק בדלת. לקראתו, מציעה שירן שלו מתכון לקדרה נהדרת שתחמם לכם את הלב, עם בשר תפוחי אדמה, בטטה ועלי מנגולד. המתכון.
● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
מתכון לקדירת בשר, תפוחי אדמה ובטטה
נתח צלי כתף, חתוך לקוביות
2 בצל בינוני
5 תפוחי אדמה קטנים
3 בטטות
5 שיני שום קלופים
6 עלי מנגולד
סלסלת פטריות
כפית צ'ילי יבש
קורט כמון
קורט כורכום
שמן זית
מלח פלפל
ליטר מים רותחים
אופן הכנת קדרת בשר תפוחי אדמה ובטטה
מחממים שמן זית בסיר רחב ומאדים את הבצל. מגביהים את האש ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים.
מוסיפים את שיני השום, צ'ילי ויתר התבלינים ומערבבים עם הבשר. שופכים את המים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 20 דקות.
מוסיפים את עלי המנגולד, תפוחי האדמה והבטטות ומבשלים עוד כשעה וחצי עד שהבשר מוכן.
פותחים את המכסה מכניסים את הפטריות ומצמצמים את הרוטב
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים