חדשות

השב"כ עצר 5 חשודים בביצוע לינץ' בכביש 6

המשטרה עצרה 5 חשודים בניסיון לבנע לינץ' ברחבים חולפים בכביש 6 באזור לקירה. על פי החשד, העצורים תקפו 4 רכבים בהם נסעו אזרחים ישראלים, והובילו לפציעתו של אדם אחד

((צילום: נתי שוחט/ פלאש 90))

האלימות הערבית: בפעילות משותפת של שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל נעצרו 5 חשודים, אזרחי מדינת ישראל, ע"ר מעורבותם בניסיונות לבצע לינץ' ברכבים חולפים בכביש 6 באזור לקיה.

החשודים, תושבי הנגב, נעצרו לחקירה בחשד כי תקפו 4 רכבים בהם נסעו אזרחים ישראלים בתאריך 11 במאי לפנות בוקר, בסמוך לכניסה ליישוב לקיה שבנגב. במסגרת זו בוצע ניסיון לינץ אל מול שני רכבים – תקיפת אזרחית ישראלית אשר נסעה ברכב וחולצה ללא פגע על ידי עובר אורח וכן תקיפה נוספת של אזרח ישראלי נוסף אשר נפצע קל וחולץ על ידי המשטרה.

"מיד עם קבלת הדיווח על האירועים, פעלו במשותף שב"כ ומשטרת ישראל על מנת להתחקות אחר החשודים ולהביאם למעצרם המיידי" נמסר מהמשטרה. "שב"כ ומשטרת ישראל ימשיכו לפעול בנחישות ובמהירות כנגד התפרעויות אלימות על רקע לאומני המתרחשות בימים אלו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

6
יוסל דאמבו
16.05.21

לינץ בכביש 6 את בני הז..נות שנתפסו יש לגרש מחוץ לגבולות המדינה לא מאסר,לא כלא , לא שהידים פשוט החוצה, מזה הכי חוששים

הצטרפו אלינו