גל האלימות נמשך: הערב (חמישי) דווח על גבר יהודי שנפצע מירי בלוד, כשהוא פונה לבית החולים במצב קשה. כוחות הצלה נמצאים כעת בדרכם למקום.
במקביל, בית החולים איכילוב עדכן כי חייל בן 19 נפצע באורח קשה לאחר שלטענתו עבר לינץ' ביפו בידי מתפרעים ערבים. מבדיקות רפואיות עולה כי החייל סובל משברים בגולגולת ומדימומים מוחיים, והוא הועבר לחדר ניתוח.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
האירוע בלוד התרחש רגע לפני כניסת העוצר הלילי לתוקף, שהוחמר הערב על ידי המשטרה לאור האירועים הקשים שנרשמו בעיר אתמול. החל מהשעה 17:00 המשטרה חסמה את הכניסה לעיר, ומהשעה 20:00 ועד 03:00 לפנות בוקר יאסר על כל אדם לשהות במרחב הציבורי בלוד. תושבי לוד ייאסרו לצאת מבתיהם או ממקום שהייתם בעיר בכל פרק הזמן הזה.
במשטרה הבהירו כי תתאפשר יציאה למרחבים מוגנים בעת הצורך או לצורך קבלת טיפול רפואי דחוף, וכן תתאפשר יציאה לצורך חיוני נוסף ובכפוף לאישור טלפוני של משטרת ישראל. בכל מקרה אחר, מדובר בעבירה שדינה עד 3 שנות מאסר.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
נחום
מלחמת העצמאות האמיתית מתחילה עכשיו.
09:01 14.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאיר -עברי אנכי
לא תקום עוד ממשלת ערב רב בארץ ישראל!!! מי שתלה את יהבו בתומכי טרור גם אכל את הדגים המסריחים, גם חטף מכות, וגם גורש מן העיר.
21:18 13.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ששש
להכניס יחידת גולני ולשחרר רסן !
19:43 13.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מתנחל
בתגובה ל: ששש
שריון וחיל האויר - אין טעם לסכן את חיילי גולני
22:10 13.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר