הרב דוד יוסף, בנו של הרב עובדיה יוסף, התייחס הערב למצבו הרפואי של אביו. בראיון ל-Ynet אמר הרב יוסף: "אבא עדיין נמצא בסכנה, אבל זהו נס, ובעזרת השם גם תחילתו של נס גדול יותר. זה רק צריך לדרבן את הציבור כולו להמשיך להתפלל. אחד הרופאים ביקר אותו בחדר ואמר: 'אין לי ספק שבשבוע הבא כבר אוכל לקבל ברכה מהרב'".

● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

גורם המקורב לביתו של הרב עובדיה יוסף, אמר בעקבות השיפור הדרמטי במצבו של הרב: "הקב"ה מחייך אלינו ונמשיך להתפלל שהחיוך הזה יתרחב. התחושות הן של שמחה עצומה אבל גם מאופקת. הרב סובל מכאבים גדולים ועוד נכון לו תהליך רפואי ארוך ולא קל".

בצהריים עדכן פרופ' דן גילון, המטפל ברב עובדיה יוסף בבית החולים הדסה עין כרם, כי הרב שב להכרה מלאה. פרופ' דן גילון הדגיש כי הרב עדיין נמצא בסכנת חיים, אך היא פחתה.

הבוקר אמר גילון ברדיו קול ברמה כי "השיפור בהתעוררות בולט היום עוד יותר ואנחנו מאד שמחים. זה אומר, והם אני כן נכנס לפרטים, כן יש פתיחת עיניים, כן הוא שומע אותנו יותר טוב והוא מגיב יותר טוב. זה שיפור באופן משמעותי לעומת אתמול ושלשום."