יוגב: רק בהצבעה לבית היהודי שומרים על גבעת שמואל

ח"כ מוטי יוגב התייחס אתמול בחוג בית בגבעת שמואל לדברים שאמר ראש העיר יוסי ברודני, לפיהם דתיים לא צריכים להצביע למפלגה דתית

עשרות תושבי גבעת שמואל השתתפו אמש בחוג בית בהשתתפות ח"כ מוטי יוגב מהבית היהודי.

הערב התקיים בביתו של יו"ר הרשימה יעקב ויליאן ובו העלו המשתתפים את הבעיות השונות עימם מתמודדים תושבי גבעת שמואל. בעיות תחבורה, חינוך ותרבות, דיור בר השגה ובנייה לגובה, יוקר המחיה, סטטוס קוו בין חילונים לדתיים ושמירה על תקציב שיוויוני למגוון האוכלוסיות המגוונות בעיר.

במהלך הערב הועלו טענות מצד תושבים רבים בנוגע לאמירותיו של ראש העירייה יוסי ברודני בראיון שקיימנו עמו בסרוגים בהן אמר: "לא מבין למה דתיים צריכים להצביע אוטומטית למפלגה דתית?" ולמקומון בגבעת שמואל בו נכתב: "צריך לאפשר לציבור החילוני כל מה שהוא צריך כולל בשישי ושבת".

ח"כ מוטי יוגב התייחס לדברים ואמר: חשוב שמפלגת הבית היהודי, שיסודה ציונות דתית תהיה גדולה ומשמעותית בגבעת שמואל, רק בהצבעה לבית היהודי שומרים על הגבעה ומקדמים את גבעת שמואל בכלל ואת צרכי הציבור הציוני- דתי בפרט.

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

יו"ר הרשימה יעקב ויליאן הוסיף: "כמו בכנסת גם בגבעת שמואל נבחרו נציגי הבית היהודי בפריימריז פתוחים להם הצביעו למעלה מ- 500 תושבי העיר, רק אצלנו תמצאו רשימה מגוונת שמייצגת את כלל תושבי גבעת שמואל, רשימה שנבחרה באופן הכי דמוקרטי שיש, אישה ( עו"ד מיכל וולדינגר) שנבחרה במקום השני, שר הפנים גדעון סער יצא בקריאה לא להצביע לרשימה שנשים אינן נכללות במקומות ריאלים, אצלנו יש שתיים כאלו מה שלא תמצאו בשום רשימה אחרת. שכל אחד ישאל את עצמו מה הוא מעדיף. רשימת מטעם או רשימה בטעם".

"אנחנו רוצים לשמור על גבעת שמואל קטנה, עיר שתמשיך לשמור על איכות החיים, על איכות הסביבה, ועל המרקם החברתי של חילונים ודתיים, שבת אחים גם יחד. חייבים נבחרת מנצחת של הבית היהודי שתשמור על העיר ועל ראש העירייה".