לאחר שהבוקר חשף ח"כ אביר קארה מימינה כי קיבל הצעה מקורב לראש הממשלה נתניהו, הליכוד תוקף חזרה.
בתגובה לטענות של קארה, הליכוד מגיב: "ראש הממשלה נתניהו או מי מטעמו מעולם לא נתנו שום הבטחה לאביר קארה."
"מדובר בספין מגוחך של בנט שנועד להסיט את תשומת הלב מכך שהוא דוהר לממשלת שמאל עם מרצ והעבודה בניגוד לכל התחייבויותיו לבוחר."
לפיה דיווח של מורן אזולאי ב-YNET, ראש הממשלה נתניהו ביקש לקבוע מחר (שישי) פגישה עם ח"כ אביר קארה (ימינה) ולשכנע אותו להתנגד למהלך של ממשלה עם מחנה השינוי, תוך הבטחות לעתידו הפוליטי בליכוד.
לפי ההצעה שהועברה לקארה, הוא יקבל שריון בליכוד לשתי קדנציות ותפקיד שר הכלכלה בממשלת נתניהו. עוד הובטח לקארה כי כל מה שהוא דורש לעצמאים – יתקבל.
קארה: "נתניהו – נכשלת בהרכבת ממשלה"
במכתב רשמי ששלח לראש הממשלה, כתב קארה: "נכשלת בטיפול בעצמאים ובעסקים הקטנים, נכשלת בהרכבת ממשלה, במקום לעסוק בהרכבת ממשלת ימין עסקת בגידופים אישיים כלפי נפתלי בנט"
עוד הוסיף: "נכשלת בטיפול בעצמאים ובעסקים הקטנים. לפני מספר חודשים ישבתי איתך במעונך והנחתי על שולחנך רשימת רפורמות שיועילו לעסקים לצאת ממשבר הקורונה. היו בהן הצעות לריסוק הרגולציה והבירוקרטיה המסואבת, לרשת ביטחון לעצמאים ועוד. חלק מההצעות לא הצריכו אפילו חקיקה. לצערי, כשישבנו אצלך ביקשת את קולותינו מבלי שתבטיח לקדם את צרכינו".

ח"כ קארה קארה לחודש האחרון, וכתב לנתניהו "נכשלת בהרכבת ממשלה … על אף כל הניסיונות וכל השטיקים והטריקים – לא הצלחת בהרכבת ממשלה שתחזיק מעמד בשנתיים האחרונות. יתרה מכך, מפלגת ימינה הודיעה מראש שתיכנס לממשלת ימין ולצערי במקום לעסוק בהרכבת ממשלת ימין עסקת בגידופים אישיים כלפי נפתלי בנט. חבל".
לסיכום, חותם קארה את דבריו בקריאה לנתניהו ולליכוד להיכנס לממשלת אחדות ואומר "אני מציע לך ולחברי הליכוד להצטרף אלינו, לממשלה בראשות נפתלי בנט, כזו שתחבר את חלקי העם מתוך אהבת ישראל וראיית טובת האזרח. אשמח לתשובתך החיובית למען מדינת ישראל ועם ישראל".

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
למי אתם מאמינים?
למי אתם מאמינים?! ברצינות! אני מאמין לקארה וסילמן ואורבך מאשר לביבי שהוא נוכל ושקרן מדופלם שמשתמש בשיטות של שוחד והפחדה כמו אנשי העולם התחתון!
05:40 07.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר