חילופי שלטון בכנסת: עם קבלת המנדט מנשיא המדינה, הוחלט כי ח"כ קארין אלהרר תשמש כיושבת ראש הוועדה המסדרת מטעם יש עתיד. אלהרר, שכיהנה בעבר בתפקיד יושבת ראש הוועדה לביקורת המדינה, תחליף את מיקי זוהר שניהל עד כה את הוועדה.
לקראת המינוי אמרה אלהרר כי "אנהל את הוועדה תוך התחשבות בכל סיעות הבית ולמען הקמתה של ממשלת אחדות ישראלית".
"מדינת ישראל זקוקה לכנסת מתפקדת, שפועלת באחדות ובהוגנות בין סיעות הבית ובעיקר למען אזרחי ישראל" אמר יו"ר יש עתיד יאיר לפיד. "ח״כ קארין אלהרר תוביל את הוועדה המסדרת בראש ובראשונה כשליחת ציבור מעולה. אלהרר בקיאה מאוד בזירה הפרלמנטרית ורואה לנגד עיניה את טובת הציבור, ואת מחויבותה כחברת כנסת. אני בטוח בהצלחתה".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
יו"ר סיעת יש עתיד, ח"כ מאיר כהן, הוסיף: "העברת ראשות הוועדה המסדרת לידינו, היא צעד ראשון להשבת הכנסת לייעודה המרכזי – עבודה למען הציבור! פחות התעסקות בפוליטיקה ויותר עיסוק יומיומי במה שחשוב לאזרחי ישראל. מי אם לא חברתי, ח"כ קארין אלהרר הנכונה למשימה".
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
2 דיונים
עמיר
האם היא תצליח להיכנס לנעליו הגדולות של מכלוף מיקי זוהר?
20:41 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בדיחה טובה ...
בתגובה ל: עמיר
חה.. חה.. חה.. יהיה קשה ... כח כסף כבוד ... סמל לאיש ציבור
23:42 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
העם בישראל
שתמות מהר קרין הזו
20:15 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
בתגובה ל: העם בישראל
כל המתפלל על חברו נענה הוא תחילה...
21:02 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פרופ' אלי רון חיפה
כי פשוט שמה של הצוררת לא ידוע למעלה. כמובא בז''ק לגבי הורסי התורה
23:39 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מרדים
בתגובה ל: רון
שתלך כפרה אתה והיא ביחד על הכלבלב שלי שמנוזל,
07:16 06.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
בתגובה ל: מרדים
גם אתה תענה תחילה
09:41 06.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר