חדשות

צפו נאום הבכורה של ח"כ גלית דיסטל אטבריאן

בנאום הבכורה שלה בכנסת אמרה ח"כ גלית דיסטל אטבריאן, על ראש הממשלה: "הם נלחמים ברעייתו, הם נלחמים בילדיו, הם נלחמים בשמו הטוב, הם נלחמים בחפותו ואני יודעת היטב - הם בעצם נלחמים באבי ובאימי"

((צילום: ערוץ כנסת))

"אימא ואבא תמיד ממששים את הסחורה ואף אחד לא כועס ואף אחד לא רודף ואף אחד לא בורח" כך אמרה בנאום הבכורה שלה ח"כ גלית דיסטל אטבריאן מהליכוד, שדיברה על הילדות שלה בירושלים.

אתמול עוררה הח"כית החדשה סערה ברשתות החברתיות, כשטענה שאינה יכולה להתרכז בכתיבת נאום הבכורה משום שהיא נזכרת ברגליו הארוכות של ח"כ מתן כהנא מימינה.

נאום בכורה גלית דיסטל אטבריאן
נאום בכורה גלית דיסטל אטבריאן| צילום: נאום בכורה גלית דיסטל אטבריאן (ערוץ הכנסת)

דיסטל אטבריאן, ששוריינה ברשימת הליכוד על ידי ראש הממשלה, התייחסה גם למתקפות עליו: "הם נלחמים ברעייתו, הם נלחמים בילדיו, הם נלחמים בשמו הטוב, הם נלחמים בחפותו ואני יודעת היטב – הם בעצם נלחמים באבי ובאימי"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

85
צבי
21.04.21

בחורה אמיצה וחכמה אחלה בחירה ביבי שיחקת אותה

הצטרפו אלינו