אחרי שאתמול מפגיני ימין, שהגיעו לביתו של ח"כ זאב אלקין, וקיללו את בני משפחתו, מפרסם ח"כ מיקי זוהר מהליכוד, הודעת הסתייגות.

בציוץ בדף הטוויטר שלו, כותב ח"כ זוהר: "גם אני חוויתי לא מעט הפגנות מול ביתי, ויש לי מכך מסקנה אחת ברורה: המשפחה והילדים מחוץ לתחום. נקודה."

מדובר בהתייחסות ראשונה של נציג ליכוד לאירוע הקשה בו הותקפו מילולית אישתו ובתו של אלקין. כפי שותעד בסרטונים שהופצו נשמעו המפגינים צועקים "שמאלנית, מתועבת, עוד רוסיה בוגדת" לעבר מריה אלקין בתיעוד שפורסם. "רק כסף מעניין אותך, תמכרי את ארץ ישראל בשביל כסף".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: דוברות תקווה חדשה)

אלקין מצידה ביקשה מהמפגינים לעזוב ולפנות במקום זאת לבעלה. "אתם לא צריכים לבוא אליי, לכו לבעלי – הוא נמצא בכנסת" אמרה. "פה זה רק אני והילדים, שבוכים בלילה בגללכם".

בעקבות האירוע אלקין עזב את פעילותו בכנסת וחזר לביתו, ואשתו הגישה אמש גם תלונה במשטרה.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: דוברות תקווה חדשה)

כזכור, בשבוע שעבר נרשמה תקרית דומה מחוץ לביתו של אלקין, כשבפעם הקודמת הייתה זאת בתו בת ה-5 שהותקפה מילולית על ידי המפגינים. "לידיעת חבורת המטורפים שבאו הערב להפגין ליד ביתי למען נתניהו, הבהילו את הילדה שלי בת 5, צעקו לעברה שאבא שלה שמאלן ופושע ודרשו ממנה שאשתי תצא אליהם: תודה על התזכורת איך נראית היום תרבות השיח בבית, שאתם קוראים לי לחזור אליו" אמר הח"כ בתגובה. "אדוני רה״מ, תודה על העידוד הנוסף לפעול למען ממשלת שינוי".