חדשות

"בוגדת": תומכי נתניהו קיללו את אשתו של אלקין

פעילי ימין שהפגינו מול ביתו של ח"כ זאב אלקין התעמתו עם אשתו מריה וקיללו אותה: "שמאלנית מתועבת, עוד רוסיה בוגדת". בעקבות האירוע הוגשה תלונה במשטרה

"בוגדת": תומכי נתניהו קיללו את אשתו של אלקין
צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

מחאה אלימה: פעילי הליכוד הפגינו הערב (שני) מחוץ לביתו של ח"כ זאב אלקין בשכונת פסגת זאב שבירושלים, במסגרתו קראו לח"כ מתקווה חדשה "לחזור הביתה לליכוד". במהלך האירוע רעייתו מריה יצאה למפגינים – שקיללו אותה בצעקות.

אלקין קללות 2
אלקין קללות 2| צילום: (צילום: דוברות תקווה חדשה)

"שמאלנית, מתועבת, עוד רוסיה בוגדת" נשמע אחד המפגינים צועק לעבר מריה אלקין בתיעוד שפורסם. "רק כסף מעניין אותך, תמכרי את ארץ ישראל בשביל כסף".

אלקין קללות
אלקין קללות| צילום: (צילום: דוברות תקווה חדשה)

אלקין מצידה ביקשה מהמפגינים לעזוב ולפנות במקום זאת לבעלה. "אתם לא צריכים לבוא אליי, לכו לבעלי – הוא נמצא בכנסת" אמרה. "פה זה רק אני והילדים, שבוכים בלילה בגללכם". בעקבות האירוע אלקין עזב את פעילותו בכנסת וחזר לביתו, ואשתו הגישה כעת תלונה במשטרה.

כזכור, בשבוע שעבר נרשמה תקרית דומה מחוץ לביתו של אלקין, כשבפעם הקודמת הייתה זאת בתו בת ה-5 שהותקפה מילולית על ידי המפגינים. "לידיעת חבורת המטורפים שבאו הערב להפגין ליד ביתי למען נתניהו, הבהילו את הילדה שלי בת 5, צעקו לעברה שאבא שלה שמאלן ופושע ודרשו ממנה שאשתי תצא אליהם: תודה על התזכורת איך נראית היום תרבות השיח בבית, שאתם קוראים לי לחזור אליו" אמר הח"כ בתגובה. "אדוני רה״מ, תודה על העידוד הנוסף לפעול למען ממשלת שינוי".

תגובות

58
25
לא מפתיע בכלל
19.04.21

זה חברים של אבישי בן חיים מישראל השנייה. מרוקאים שבאו להתגזען על העלייה מרוסייה

1
מה????
20.04.21

מיס פיגי? היא ממילא שיכורה חצי מהזמן וישנה בחצי השני

2
עט
20.04.21

- תלך כפרה על המזרחים. סמרטוטי מולדת

3
עט
20.04.21

אתה מהחברים המושחתים של יאיר לפיד המושחת ה

4
ביביסטים שטופי מוח
20.04.21

, ברור יאיר לפיד הוא המושחת ושקרניהו הוא צדיק הדור...ואיזה קהל אוהדים יש לו....תענוג. אחד אחד. אלימים, שטופי מוח, חוצים את כל הקווים. כל האלימות באה מהצד של הביביסטים. מקללים את אשתו של אלקין וילדיו כאילו אין מחר.

5
.
20.04.21

מאונן אחד

6
צביעות
20.04.21

מה קרה? זה לא יפה נכון? אתה גם חושב אותו הדבר גם לגבי מה שעושים לשרה נתניהו???? לא חשבתי

7
בני
21.04.21

עוד מפגר שמאלני שאים יתעורר הוא יפול מהגג,לא יודע היכן הוא,

24
רק ביבי
19.04.21

יאללה תלך לעזאזל ותהיה כפרה על המזרחים

23
אנשים שהם תת רמה, עם שפה של עבריניים ..
19.04.21

איזה תת רמה ... הזבל של הביביבסטים ...

1
עט
20.04.21

לא אתם שמפריחים בלוני אברי מין .. סוטים.

2
כא
20.04.21

שמאלנים נאציים

3
בניה
20.04.21

מי שהפריח בלונים גסים והניף דגלי אשף היו אנשי ביביהו העלוב שלך בשביל להציג לטיפשים כמוך מצגת שווא על ההפגנות והמפגינים. רוב המפגינים נגד ביביהו העלוב הם מלח הארץ: טייסים לוחמים ראשי ההייטק והתעשייה שבונים את ישראל.

4
בונדי
20.04.21

כשרואים אותך הומלס,ונובר בפחי אשפה,מבינים דהפגופיל לא מעוניין בך,הוא מחליף נישנושים כמו גרבים,על תקן של מעסה? או על תקן של אוכל?