בשורה טובה לישראל. סגן מפקד כח קודס של משמרות המהפכה האיראנים, מוחמד חג׳אזי, מת מהתקף לב. הוא היה בן 64, ובארבעים השנים האחרונות עסק בלוחמה, החל ממלחמת איראן-עיראק, דרך הקמת המילציות השיעיות בתוך איראן ומחוצה לה.
עוד באותו נושא
הרמטכ"ל: מפקד כח קודס הוביל אישית את הפיגועאוריאל בארי

כוח קודס הוא הזרוע הצבאית של משמרות המהפכה האיראניים, להפצת האיסלאם השיעי ברחבי העולם. חיג'אזי התגורר בעבר בלבנון והיה אחראי על פרויקט דיוק הטילים של חיזבאללה, ולמעשה על כל הפעילות האיראנית בלבנון.
אחרי חיסולו של קאסם סולימאני, החליף חיג'אזי את אסמעיל קאאני כסגן מפקד כוחות קודס, אחרי שזה מונה למפקד. מותו הוא מכה קשה לכוח קודס, שסופג טלטלה שנייה בתוך כשנה. גם הידע שצבר והארגון שצבר בלבנון ירדו איתו לקבר, כך שמבחינת ישראל מדובר בבשורה טובה.





תגובות
מי אמר שהתפילות לא עוזרות? סיימנו עים האירני,כעת יש לנו את השמאלנים חסרי השכל,לא להיתיאש להמשיך להיתפלל,בסוף זה מגיע,בהצלחה,
כן יאבדו.....רק בפייסבוק לא יחסמו אותכם...חחחחחחח
סליחה כל מי שלא סוגד למלך ביבי הוא כופר חופש דיעה