יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ', יוצא במתקפה חריפה נגד נפתלי בנט ואיילת שקד, בעקבות דבריהם לפיהם הצונות הדתית כבר אינה בסכנה וכי יש להצביע לימינה.
בסרטון בשידור חי שהעלה לחשבון הפייסבוק שלו אמר סמוטריץ': "בנט ושקד במפלגה עם דו ספרתי בטירוף על הראש שלנו. הם משקרים כדי שנרד מתחת לאחוז החסימה. מי שאומר שאנחנו 6-7 מנדטים משקר. מפלגה גדולה עם 9-10 מנדטים ודאיים הולכת בכל הכוח כדי למחוק אותנו מתחת לאחוז החסימה".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"זה לא נורמלי", אמר סמוטריץ'. "אנחנו חוזרים לאזור הסכנה. נפתלי, כבר פעם אחת ריסקתם את הימין. אתם הולכים לנו על הראש כדי למחוק את גוש הימין".
סמוטריץ' המשיך ואמר: "נפתלי, אתה עובד עכשיו בחוסר אחריות כדי שלא נעבור את אחוז החסימה. בשביל המנדט ה -12 או ה-13 שלך בחוסר אחריות אתה מוכן למחוק את הימין. מאיפה חוסר האחריות הזה נפתלי?".
"יש אחוזי הצבעה מאוד נמוכים בימין. זה מסוכן כרגע. אם הימין לא יצא להצביע בהמוניו נתפוס את הראש ב 22:00. על הכתפיים שלכם אם ב- 22:00 בלילה לא נעבור את אחוז החסימה? על מה אתה עושה גוועלד? על המנדט ה 12? איפה האחריות שלך נפתלי? אתה לא ילד".
מה דעתך בנושא?
20 תגובות
4 דיונים
שולמית אלוני
סמוטריץ' הוא שקרן! חשבתי שהציונות הדתית בעד האמת?
02:06 31.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמואל סבן סבן טי
בנט יקירי. שב עוד קצת על יד נתניהו תילמד תיתחשל ;. ואחרי ה120 שלו תחליף אותו ! תעשה ותצליח !
09:58 30.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רק סמוטריץ' ובן-גביר! רק הציונות הדתית! רק ט'!
ב"ה איתמר בן-גביר בכנסת ישראל!!!!!! גאולה!!!!!!!
16:13 29.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ברק *
בצלאל אתה אדם ערכי וטוב כפרה עליך כמה דאגה לארץ ישראל ולעם ישראל יש לך ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
19:34 24.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נאוה
בנט צריך לשבור את ההגה ולא ללכת עם מפלגת המושחתים והסהרוריים...
03:40 24.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מ
גם בסבב הראשון (אז טען שימינה על 7 מנדטים והוא לא עובר) וגם בסבב הנוכחי סמוטריץ שיקר ביודעין! איזה ערכים ואיזה תורה?! בן אדם שקרן שמחקה את ביבי ויעשה הכל...
גם בסבב הראשון (אז טען שימינה על 7 מנדטים והוא לא עובר) וגם בסבב הנוכחי סמוטריץ שיקר ביודעין! איזה ערכים ואיזה תורה?! בן אדם שקרן שמחקה את ביבי ויעשה הכל כדי להתקדם פוליטית. בנט לעומתו לא משחק מלוכלך. בנט הוא אמיתי, כנה, ישר וערכי, בשנים הקרובות עוד יהיה ראש ממשלה בעז"ה!
המשך 02:35 24.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סמוטריץ בנשמה
בתגובה ל: מ
בגלל שבנט אמיתי אז אנחנו כבר שנתיים בלי ממשלה יציבה
16:37 26.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רופא מהדרום
אז מי משקר סמוטריץ? אין דיבור בלוחות הברית לא לשקר? אנו מבינים שאצלך המטרה מקדשת את האמצעים.
01:35 24.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל
כן סמוטריץ׳
00:02 24.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מי שיקר?
סמוטריץ - אז מי שיקר ?
22:34 23.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
למרות שאני בעד סמוטריץ. אבל עכשיו את מי זה מעניין בכלל...
22:25 23.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוטי
מה שסמוטריץ וחבורת החרדלי"ם עשו נקרא "גניבת דעת". נציג ישיבת הר המור, המייצג את המגזר הכי קרוב לחרדים, נכנס לכנסת כתוצאה מפרסום טענה שקרית כאילו המפלגה נמצאת באיזור אחוז החסימה.
06:47 24.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר