חדשות

סער: מציע לנתניהו לערוך מסדר בוקר ומסדר ערב

יו"ר תקווה חדשה גדעון סער:, מציע לנתניהו להיות ערני בכל הנוגע לתופעת העריקים: "אם נתניהו ימצא את עצמו באופוזיציה - שליש סיעה תבוא מהליכוד. מציע לנתניהו לקיים מסדר בוקר ומסדר ערב"

(Olivier Fitoussi /FLASH90)

יו"ר 'תקווה חדשה', גדעון סער, אומר הבוקר (שני) כי אם ראש הממשלה בנימין נתניהו לא יצליח להשיג 61 מנדטים, תוקם ממשלה חלופית והוא יצליח להביא שליש מחברי הליכוד ולפצל את המפלגה של נתניהו.

בראיון לרדיו ירושלים, סער התבקש להתייחס לתרחיש של עריקים ממפלגתו לממשלה בראשות הליכוד, ואמר: "הוא אמר את זה על תקווה חדשה, הוא אמר את זה על ימינה, הוא אמר את זה על כחול-לבן, ובכל שלושת המקרים לפי דעתי זה כזבים".

אור יזרעאלי, אמיר אטינגר, אוריאל בארי

לדברי סער: "זה נסיון ספין שקוף לייצר דה-מורליזציה, ולי אין מה להיות מוטרד לשניה. אם נתניהו, כמו שאני מקווה שיקרה, ימצא את עצמו באופוזיציה – להתייחס לתרחיש של עריקים ממפלגתו שליש סיעה תבוא מהליכוד".

סער תקף את הליכוד של נתניהו ואמר: "תאמין לי, הכול שם מבוסס על אינטרסים ועל כוח, ולא על שום דבר אמיתי אחר. ואני מציע לו אם הוא יהיה באופוזיציה לקיים כל בוקר וכל לילה מסדר בוקר ומסדר ערב מכיוון שהוא יצטרך לשמור על השורות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

21
מאיר -עברי אנכי
22.03.21

לא תקום עוד ממשלת ערב רב בארץ ישראל!!! לא תקום עוד ממשלת ערב רב בארץ ישראל!!!

הצטרפו אלינו