לתקתק בקלות: מתכון למאפינס בננה ושוקולד
מתחשק לכם משהו מתוק ומהיר? סידרנו לכם מתכון קל למאפינס בננה שתוכלו להכין עם הילדים ועל הדרך לחסל את הקמח ואת כל הבננות שעומדות להירקב. 20 דקות הכנה וסגרתם לכם קינוח מפנק לקפה של הבוקר

מתכון למאפינס בננה ושוקולד
מתחשק לכם משהו מתוק ומהיר? סידרנו לכם מתכון קל למאפינס בננה שתוכלו להכין עם הילדים ועל הדרך לחסל את הקמח ואת כל הבננות שעומדות להירקב. 20 דקות הכנה וסגרתם לכם קינוח מפנק לקפה של הבוקר
מנות: 10-12 מאפינס | פרווה
מצרכים:
3 בננות בשלות מאוד
1/2 1 כוסות קמח מנופה
1/3 כוס דבש
1/4 כוס שמן קנולה
1 ביצה גדולה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ומרפדים בנייר אפייה תבנית עם 10-12 שקעים (או תבניות אישיות קטנות).
2. בקערה גדולה, מועכים את הבננות עם הדבש, השמן, הביצה ותמצית הווניל. לאחר מכן מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את השוקולד צ'יפס, מערבבים ומחלקים את הבלילה בין שקעי התבנית
4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות עד להזהבה יפה.
5. מומלץ לפזר לקישוט אבקת סוכר/ לזגג שוקולד מומס
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו