לקראת יום הבחירות, מערכת המשפט מודיעה על צמצום פעילותה ביום הבחירות לכנסת ה-24 שיתקיימו בתאריך 23.3.21, כאשר בתי המשפט יפעלו במתכונת של יום מנוחה בלבד.
דיוני המעצרים בבתי משפט השלום יתקיימו בין השעות 8:00-12:00. כמו כן, דיוני ערר מעצרים בבתי המשפט המחוזיים יתקיימו לפי הצורך ובתיאום מראש עם המזכיר הראשי של בית המשפט המחוזי הרלוונטי במתכונת של יום מנוחה או מחוץ לשעות העבודה הרגילות.
גם דיוני ערר מעצרים בבית המשפט העליון יתקיימו לפי הצורך ובתיאום מראש עם המזכירה הראשית של בית המשפט העליון.
ייתקימו דיוני סעדים דחופים הנוגעים לאכיפה של חוק הבחירות לכנסת וחקיקת המשנה מכוחו וחוק הבחירות, וכן ערעורים על החלטות בבקשות אלו. בנוסף יתקיימו דיוני סעדים דחופים וכן דיוני ערעורים על סעד זמני דחוף, לרבות בהליכים אזרחיים ומנהליים, כפי שנדונים בימי שבת וחג.
בבית המשפט העליון, בבתי המשפט המחוזיים, בבתי משפט השלום ובבתי הדין לעבודה: הגשת בקשות לדיונים הנצרכים תהיה בתיאום מראש עם המזכיר הראשי של בית המשפט הרלוונטי, דיונים יתקיימו לפי הצורך ובתיאום מראש, במתכונת של יום מנוחה או מחוץ לשעות העבודה הרגילות
בהנהלת בתי המשפט הבהירו כי ביום הבחירות לא יופעלו כל שירותי מרכז המידע הטלפוני ושירות הצ'אט המקוון.

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
רועי
אפשר לסגור, אתם מיותרים חוץ מנזק משכורות,ולשכות,והטבות אתם לא עושים למען התושבים מאומה,ככל שתקדימו ותלכו יטב לעם היושב בציון,ויתפנו משאבים לחיזוק הקהילה והאזרחים,
12:32 08.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר