שבועיים וחצי לבחירות: עו"ד רחלי צינקין, מועמדת מספר 7 ברשימת מפלגת הציונות הדתית, התייחסה היום (חמישי) בראיון באולפן סרוגים למערכת היחסים שלה עם בצלאל סמוטריץ' ואיתמר בן גביר והפעולות שתרצה לקדם בכנסת. בדבריה גם תקפה את ימינה ואמרה כי הם "אומרים לכל קהל את מה שהוא רוצה לשמוע".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

רחלי צינקין -4.3.2021

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

רחלי צינקין -4.3.2021

"בסופו של דבר אנחנו צריכים להחליט בין 2 חלופות – או שתהיה ממשלת ימין או שתהיה ממשלת שמאל" אמרה. "אם אני לוקחת את דף הנייר היום ומסתכלת על כל הרשימות, אני אומרת שאין שום קונסטלציה שהימין יכול ללכת בלי נתניהו – ולכן כל שאר האופציות הן תאורטיות. בסוף צריך להיות שהליכוד יחד עם סער ובנט ויחד איתנו יקימו ממשלת ימין של 80 ח"כים".

בהמשך צינקין תקפה בחריפות את נפתלי בנט ואיילת שקד. "שניהם מדברים לכל קהל עם מה שהוא רוצה לשמוע" טענה. "בשבוע שעבר בנט דיבר על זה שהוא ילך לממשלה עם יש עתיד וליברמן – וחד משמעית שלא נשב איתם, או עם מרצ והעבודה. אני מקווה מאד שימינה, יחד עם סער, יבואו יחד איתנו לממשלת ימין גדולה וחזקה – ושיצהירו על זה. שלא יספרו בסרוגים שהם ילכו לזה, ובערוץ 2 יגידו שלא".