אשת התקשורת והמגישה סיון כהן, פרסמה בחשבון הטוויטר שלה ציוץ בו היא טוענת כי יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, הולך להיות הפתעת הבחירות.
כהן כתבה: "תרשמו את זה: ליברמן הולך להיות הפתעת הבחירות". אחד הגולשים ביקש מכהן לדעת מהיכן הנחת היסוד שלה מגיעה, והיא השיבה: "שומעת כל הזמן על אנשים שמתכוונים להצביע לו. כאלה שלא חלמתי בחיים שיצביעו ליברמן וגם הם לא".

כהן גם הסבירה את חוסר ההלימה בין דבריה לבין הסקרים ואמרה: "זה לא בא לידי ביטוי בסקרים, והסוקרים לדעתי מפספסים שם. בשטח הוא הרבה יותר חזק ממה שמשתקף בסקרים".
גולשים רבים הגיבו לכהן, ביניהם עיתונאים ואנשי תקשורת. העיתונאי החרדי יאיר כהן כתב: "מקווה שזה לא מה שיהיה בפועל. להצביע לאדם שכל הנרטיב והרעיון שלו הוא שנאה לאחר".

אחר הוסיף: "נו? ומה יעשה? הוא כמו המשותפת. לא רלוונטי". מגיב נוסף כתב: "רשמנו גם מה שכתבת על המשיח גנץ לפני שנתיים".
תגובות
ה פרזיטים השתלטו לנו על החיים. שיחיו את חייהם בשקט ויניחו לנו.
מגוחכת. כמה טיפשות ורדידות.
שטויות. היא שמעה שני חברים שלה...
תעמולת בחירות זולה. ליברמן בבחירות יוק!! ליברמן לא יהיה בכנסת הבאה. כולם מכירים ת הבולשביק מאיום 48 שעות להנייה ימח שמם שניהם גם יחד.
זהירות מבולשביק המעביר הכל לרוסים מטה הריגול של מוסקבה משקיע מיליונים במפלגה הרוסית בארץ
לא הפריע לכם כשהוא שידר שנאה לערבים עכשיו כשהוא משדר שנאה לחרדים אתם צורחים
אין מתאים יותר מלברמן לגנוב ולגנוב ולגנוב מגלומן חסר תקנה, תהיו בטוחים יומו יגיע הבטן שלו תתפוצץ מכיב קיבה, אין מתאים יותר ממני לזוהמה ציבורית הנה תראו אני עכשוו חביב הערבים מנוול ארור שכמותו, ימ"ש וזכרו.