מצטרף נוסף למפלגה: יו״ר סיעת ימינה, ח״כ איילת שקד וראש עיריית שדרות, אלון דוידי, נפגשו היום (שלישי) עם ארז חסון, סגן ראש עיריית קריית גת, שהודיע על הצטרפותו לימינה.

ח״כ איילת שקד: ״ארז חסון מייצג את הצעירים והעצמאים בעיר ואין מפלגה מתאימה יותר מימינה לייצג אותם. אני שמחה שארז מצטרף רשמית לימינה ואני בטוחה שנעבוד ביחד למען תושבי קריית גת״.

ראש עיריית שדרות, אלון דוידי: ״ברוך הבא ארז. נעשה הכל כדי לעזור לתושבי קריית גת בדגש על הצעירים ובעצמאים. ימינה זה הבית שלך, אני כראש עיריית שדרות מכיר את החשיבות של ההשקעה בדרום״.

יו"ר המפד"ל לשעבר מביע תמיכה בימינה

סגן ראש עיריית קריית גת, ארז חסון: ״שמחתי לארח אתכם כאן בקריית גת, זוהי זכות גדולה להיות שותף בדרכה של מפלגת ימינה. ימינה היא בית אידיאולוגי, וכעצמאי טבעי הדבר שנשלב ידיים״.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

הרב יצחק לוי עם ניר אורבך

שר החינוך והתחבורה ויו"ר המפד"ל לשעבר, הרב יצחק לוי, מביע תמיכה במפלגת ימינה: "נפתלי בנט הוא איש ימין ומנהיג ראוי, אני בטוח שימינה תעצים את ערכי הציונות הדתית שאנו דוגלים בהם"

בפגישה שהתקיימה היום (ג') בביתו בכפר מימון יחד עם מועמד ימינה לכנסת, ניר אורבך, אמר השר לשעבר "החלטתי להצביע הפעם למפלגת ׳ימינה׳ מכמה סיבות. הסיבה הראשונה היא שאני מעריך את נפתלי. נפתלי הוא איש ימני, הוא בעל יכולת, יכולת של הנהגה. אני מעריך אותו. הוא בהחלט מנהיג ראוי".