עיריית ירושלים הודיעה לפני זמן קצר (חמישי) כי החל ממחר ייפתחו מוסדות החינוך לכיתות גן – ד', בשכונות בית הכרם, רמת מוצא ובית צפאפא.
בעירייה מבהירים כי הפתיחה תיעשה בהדרגה, וכי מחר ייפתחו רק הגנים בשכונות הנ"ל וביום ראשון ייפתחו בתי הספר.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בעירייה ממשיכים בתאום מול כלל הגורמים הרלוונטיים על מנת לפתוח את הלימודים גם בשכונות נוספות שבהן נתוני התחלואה דומים ועומדים בקריטריונים שקבע קבינט הקורונה לפתיחת הלימודים ובהתאם להנחיות הממשלה.
ראש העיר ירושלים, משה ליאון, אמר: "אני מבין לליבם של ההורים ומרגיש את כאבם של הילדים היקרים. חינוך הדור הבא חשוב מהמעלה הראשונה ואני מבטיח באופן אישי לכל הורה ולכל ילד שאעשה את כל המאמצים הנדרשים על מנת לאפשר פתיחה באיזורים נוספים".
"אני קורא לכל תושבי ירושלים לצאת ולהתחסן כל מרכזי החיסון בעיר פתוחים לכל תושב מגיל 16 ומעלה", אמר.
אריק קפלן, יו"ר ארגון ההורים, ציין כי " אני שמח בשביל הילדים שחוזרים לספסל הלימודים , אך זה לא מספיק. אני מקווה שבהקדם יתר ילדי ירושלים ישובו גם למוסדות החינוך אני קורא לממשלת ישראל לפעול ולעשות הכל על מנת להחזיר את החינוך לראש סדר העדיפויות הלאומי . החינוך הוא מעל הכל".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים