חדשות

כתב אישום נגד האם: "החביאה מתחת לשמיכה"

אחרי שנעדרו למעלה משבועיים ואותרו על ידי המשטרה, הוגש היום כתב אישום נגד האם, גלית צרפתי, באשמת חטיפה. האם הסתירה את בנה מאביו ולא הסכימה להעבירו למשמורת

כתב אישום נגד האם: "החביאה מתחת לשמיכה"
צילום: נעדרת. גלית צרפתי (דוברות המשטרה)

פרקליטות מחוז דרום הודיעה היום (חמישי) כי הוגש כתב אישום נגד גלית צרפתי, תושבת הדרום בת 44, שנעדרה יחד עם בנה בן החמש במשך כשבועיים. לאחר שאותרה על ידי המשטרה, היא נלקחה לחקירה וכעת היא מואשמת בגין עבירות של חטיפה ממשמורת והפרת הוראה חוקית.

לפי כתב האישום, צרפתי הפרה צו בית משפט שקבע כי הילד המשותף יעבור למשמורת אצל אביו, והסתתרה עם בנה בדירת מסתור בקריית אתא במשך יותר משבועיים, כשבזמן הזה השניים הוכרזו כנעדרים.

ביום שישי האחרון, לאחר מעבר החקירה לשלב הגלוי, אותרו השניים. חוקרי המשטרה פעלו במספר מישורים במקביל לפעילות החיפושים הנרחבת שנערכה אחר האם ובנה, שבמהלכה נעצרו לחקירה 2 נשים תושבות המושב כוכב מיכאל.

כאמור, בתום מאמצי חקירה נרחבים שנמשכו לאורך אותו הלילה, הצליחו חוקרי המשטרה לאתר בצפון הארץ, את המיקום בו נמצאת האם יחד עם בנה, ולפני מספר דקות הגיעו למקום שוטרים שאיתרו את שניהם בריאים ושלמים.

תגובות

4
4
אבינועם
12.02.21

חזקת הילד בימקום לשקם את האמא שחטפה את בנה ולהבין שזה נעשה מיתוך מצוקה מגישים נגדה כתב אישום איפה החמלה איפה אירגוני הנשים להגן עלה פשוט עצוב

3
נמאס מאלימות
14.02.21

כל הכבוד. גם לנשים הרעות שמתעללים בבעליהן מגיע לחטוף. לא לאלימות מכל צד. לא גברים מנייאקים ולא נשים חלאות.

2
אני
15.02.21

מעניין מה קרה

1
אבי 1
18.02.21

לא הבננתי מה הקשר בין החביאה את בנה מתחת לשמיכה - לבין תוכן הכתבה. זה הרי בעיניך כל כך חשוב שזה מצויין בכותרת. איך זה נעלם בתוך הכתבה ? ככה לימדו אותך להיות כתב ? אני בספק. תחזור לכיתה בבקשה.