מתכון לעוף באננס: עזבו אתכם מתבלינים חריפים, צ'ילי או פלפלים. הדבר הבא במטבח הוא בכלל עוף מבושל עם חתיכות אננס ורסק עגבניות. לא תפסיקו ללקק את האצבעות.

● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

מתכון לעוף באננס – החומרים:

חלקי עוף לפי בחירה

קופסת אננס חתוך לקוביות

קופסא קטנה של רסק עגבניות

פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות

בצל קצוץ

שמן לטיגון קל

פטריות חתוכות

שן אחת של שום (לפי הטעם)

מתכון לעוף באננס – אופן ההכנה:

תחילה נטגן את הבצל, הפלפל הירוק והשום עד לריכוך מלא. מוסיפים את העוף ומטגנים טיגון קל על שני צדדים, עד שמשחים. מוציאים מהסיר, ומכינים את הרוטב. מוסיפים לסיר את פרוסות האננס, הרסק עם מעט מים ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומוסיפים את חלקי העוף. המשך הבישול מתבצע על אש נמוכה עד שהוא רך ונימוח כהלכה.