אחרי שבוטל בשנה שעברה בדקה ה99 בעקבות משבר הקורונה, 'שבוע האופנה קורנית תל אביב' חוזר בגרסה דיגיטלית עם שידורים ישירים שיעברו אליכם לסלון וגולת כותרת בדמות בר רפאלי שתנחה את ערב הגאלה ביחד עם יזם ומפיק שבוע האופנה, מוטי רייפ.

תצוגת ששון קדם, שבוע האופנה תל אביב
צילום: אבי ולדמן

חמצן לאופנה כחול לבן

מדובר בבשורה לתעשיית האופנה הישראלית שזקוקה לפעולת החייאה דחופה. מעל לארבעים מעצבים יזכו להציג את יצירותיהם במהלך שבוע האופנה ולראשונה הם גם יקבלו במה בערוץ 13 שישדר את התצוגות שיתקיימו במהלך חול המועד פסח.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

סרטון שבוע האופנה קורנית תל אביב 2021_x264

גם הלוקיישן שינה צורה, אחרי שהשבוע נדד מקניון TLV למתחם התחנה לנמל תל אביב, 'שבוע האופנה קורנית תל אביב' מקבל בית חדש במוז"א – מוזיאון תל אביב.

מי שעזרה להוציא את השבוע לדרך היא חברת קורנית דיגיטל שעוסקת בפיתוח וייצור מכונות להדפסה דיגיטלית על גבי טקסטיל, עם קונספט של קיימות שיהיה שזור לאורך כל השבוע ביחד כמובן עם האג'נדות הותיקות אותן מקדם רייפ בינהן 'שינוי אידיאל היופי' עם השתתפותם של דוגמניות ודוגמנים בכל המידות, בכל הגילאים, הגבהים, המגדרים והדתות.

רייפ המרוגש מסר כי זו השנה העשירית של שבוע האופנה וגם כי "השותפות החדשה עם רשת 13 וקורנית דיגיטל תיתן למעצבי האופנה הישראלים את הבמה המכובדת והגדולה ביותר שיכלו לחלום עליה ואת העזרה והחמצן להם הם כה זקוקים, בתקופה זו במיוחד. האופנה הישראלית, היא חלק בלתי נפרד מחיינו, וחיבור זה מהווה חיבוק ערכי של תמיכה והערכה לענף האופנה, לכל השותפים ביצירה המורכבת, ולכל אחד מהצופים."