חדשות

בשמאל משתוללים על הסכם העודפים של הליכוד

בשמאל מגיבים בביקורת חריפה על הסכם העודפים בין הציונות הדתית והליכוד. יו"ר יש עתיד: "הליכוד חתם הסכם עודפים עם מפלגת ברוך גולדשטיין ואין שם אחד שיגיד מילה."

ח"כ יאיר לפיד
| ח"כ יאיר לפיד צילום: ח"כ יאיר לפיד

בשמאל משתוללים על הסכם העודפים שנחתם בין הציונות הדתית לליכוד. כשהיעד למתקפות הן איתמר בן גביר מעוצמה יהודית.

ראש האופוזיציה, יו"ר יש עתיד ח"כ יאיר לפיד צייץ בהמשך למתקפה שלו מתחילת השבוע: "הליכוד חתם הסכם עודפים עם מפלגת ברוך גולדשטיין ואין שם אחד שיגיד מילה."

חדשות סרוגים

איתמר בן גביר 04.02.2021
איתמר בן גביר 04.02.2021| צילום: איתמר בן גביר באולפן סרוגים

הקומיקאי ליאור שליין, בן זוגה של יו"ר העבודה ח"כ מרב מיכאלי צייץ פאנץ' חריף: "ביבי ובן-גביר חתמו על הסכם עודפים. עכשיו זה רשמי: הצבעת ביבי – קיבלת בן-גביר. וזאת לא חלוקת השלל הראשונה בין השניים: בזמנו, בן-גביר קיבל את הסמל מהמכונית של רבין, וביבי קיבל את הבית שלו."

ח"כ לשעבר יואל חסון (התנועה, המחנה הציוני) דווקא ביקר את המחנה שלו: "שוב אתם מופתעים והמומים כשנתניהו חותם עם בן גביר על הסכם עודפים. הוא בניגוד לאחרים, רעב ועסוק בדבר אחד, להישאר בשלטון. ממולו שברי מפלגות שנלחמות באחוז החסימה. ככה הוא מנצח כל הזמן, בזכות החולשה של יריביו."

גם חברי ליכוד, מתנגדים להסכם. השרה לשעבר לימור לבנת צייצה: "הסכם העודפים שנתניהו חתם עם בן-גביר, ממשיכו של כהנא שיצחק שמיר נהג לצאת מאולם המליאה בכל פעם שנאם, ומי שתלה בסלון ביתו את תמונתו של ברוך גולדשטיין, הוא מביש, ועומד בניגוד לערכי תנועת הליכוד. זו הקואליציה העתידית של נתניהו. אללי."

תגובות

42
25
שקול
10.02.21

ליבנת העלובה גם היא רוצה קצת ליטופים מהברנג׳ה.במה ייגרע חלקה מקודמיה הנסיכים?

24
תמי
10.02.21

לפיד אין לך את כישרון להיות ראש הממשלה בכנסת ישראל ואתה לא ראוי להיות ראש הממשלה בכנסת ישראל

23
המיואש
10.02.21

איזו פתטיות אשתו של מירב מיכאלי מכנה את בית ראש הממשלה הבית של רבין רכוש פרטי של מפלגות ה00מול אולי זה מסביר במשהו את הביביפוביה מבחינתם של המאובחנים זה הרצחת וגם ירשת ומי הם אותם בכירי ליכוד עוד נסיכונת אסקופה של 00מולנים לכי לסיר עם בני בגין ושאר הבזיונות

1
בני
10.02.21

אתה באמת מיואש,מה כתבתה אישתו של מיר? מי זאת?