מתכון לעוגת תפוחים וקינמון: שירן שלו מציעה לכן לקחת פסק זמן מהמולת החיים, ולפנק את עצמכן בעוגה עשירה בתפוחים ובקינמון. תופתעו עד כמה קל להכין אותה.

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

מתכון לעוגת תפוחים עם קינמון

מצרכים:

4-5 תפוחים ירוקים

4 ביצים

כוס סוכר

שקית סוכר וניל

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה

כוס שמן

כף גדושה קינמון טחון

אופן ההכנה:

קולפים את התפוחים ומגררים אותם בפומפיה או במעבד מזון.

מעבירים לקערה יחד עם הקינמון ומערבבים היטב.

בקערה אחרת, טורפים את הביצים, הסוכר והסוכר וניל, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב, לאחר מכן מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה. מוסיפים לתערובת את התפוחים והקינמון.

משמנים תבנית בינונית, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.

העוגה מוכנה כאשר היא מתייצבת והקיסם יוצר נקי.