נהג רכב נהרג ובני משפחה נפגעו באורח קשה ובינוני, בתאונה עם מעורבות רכב ומשאית בכביש 40 סמוך לצומת כנות.
נהג המשאית לא נפגע. נהג הרכב חולץ מהרכב כשהוא ללא רוח חיים.
● עושים לייק לעמוד הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
מדוברות 'איחוד הצלה' נמסר: "מדובר בתאונה עם מעורבות רכב ומשאית, נוסעי הרכב אם וילדיה נפגעו באורח קשה ובינוני, נהג הרכב, ככל הנראה אב המשפחה, חולץ מהרכב כשהוא ללא רוח חיים, נהג המשאית לא נפגע, כוחות משטרה בודקים את הנסיבות".
תגובות
למה השם יתברך אתה האב הרחמן? רחם עלינו!!! למה השם אב הרחמן? רחם עלינו!!! למה אתם צוחקים עלי כשאני אומר כל הזמן, שצריכים לשפר הצניעות כדי למנות אסונות? קשה קשה קשה וכואב מאוד רבותי! פלגי מים ירדו עיני על מיתת שריפת קדושים וטהורים מה עבר עלינו רק בין הזמנים??? לא מבינים מה שעשה הקב"ה, אבל אנחנו יהודים מאמינים בני מאמינים וצריכים להאמין בלב שלם שהכל בא מד' יתברך שמו, הקב"ה ינחם אותנו בקרוב, ד' בחר בהם כקרבן ציבור ועכשיו אנחנו מחויבים לשוב בתשובה שלמה לד' בלב שלם. רבותי! הגיע הזמן להתעורר, קרעו "לבבכם" ואל בגדיכם. אוי מה היה לנו. רבש"ע חמול עלינו ועל עוללינו וטפינו. כתוב בספרים הקדושים, שאלמלי היינו עושים רצונו של מקום ושומרים מצוותיו, אז היתה הגאולה מתוך עשירות וגדולה ושמחה, אבל בעת שנהיה בבחינת אין עושין רצונו של מקום ח"ו – תהיה הגאולה מוכרחת להיות מתוך תוקף הצרות ודחקות ועניות ר"ל, מפני שאלו הצרות ישלימו הזכות שהיתה צריך להיות לנו על ידי שמירת התורה והמצות. המשיח מחכה לראות
השם הוא מלכנו הצרה הגדולה לעם ישראל היא שהצניעות יורדת מטה מטה זה פלאי פלאים ואין מי שיעורר על זה אין קול צפצוף על זה לא שומעים כלום, הצניעות יורדת מטה מטה עד התהום שלא היה כזה מדור המבול ואין מוחים, היום זה כ"כ גלוי לעינים עד איזה עומק זה ירד זה נורא ואיום. מצד אחד רואים היום בחוץ נשים שהולכות בצניעות הולכות עם גרבים שחורות ומטפחת, ומצד שני הולכות בשמלות קצרות עד הרבה מעל הברכים ד"י ורואים את זה בחוש א"א להתעלם מהמציאות, ובכל זאת לא רואים שום מודעות שום מחאה שום התעוררות שום צעקות על הפרוצות האלה, אם היו כל בנ"י כל הכלל ביחד יוצאים וצועקים בקולות וברקים והיו מוחים על הפריצות הזאת בודאי שזה היה בטל. לא רק שאין מוחים אלא גם כשנמצא אחד כאן ואחד כאן שכן מוחים מוסרים אותו למשטרה שמים אותו בבית סוהר עד כדי כך נהיה המצב.