מתכון לשניצל ביתי אמיתי: הם יכולים לתעב עוף ובשר, אבל את השניצל הם תמיד ירצו. כשזה מגיע לילדים, שניצל מהווה פתרון לארוחת צהריים עשירה בערכים תזונתיים. שירן שלו מגישה מתכון.

מתכון לשניצל ביתי אמיתי

המצרכים:

פרוסות חזה עוף או הודו
שתי ביצים
כף חרדל
2 כפות מים
מלח
חצי כוס קמח
כוס פירורי פאנקו
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
שום גבישי
זעתר

אופן ההכנה:

תחילה מכינים את תערובת פירורי הפאנקו והתבלינים בצלחת שטוחה. במקביל, מכינים את הבלילה שמורכבת מהביצים והחרדל ומערבבים היטב.

מחממים מחבת, מוסיפים כמות גדולה של שמן. כשהוא רותח, מצפים תחילה את פרוסות החזה בבלילת הביצים והחרדל ואחר כך בפירורים. מטגנים עד שמזהיב משני הצדדים ומגישים לצד פירה, אורז או ספגטי.

למיטיבי לכת, אפשר להוסיף שומשום לתערובת.

בתיאבון.