נציגי שלושת הפורומים של הבית היהודי: ראשי הסניפים, הצעירים והמטה החילוני, התכנסו אמש (ב') בגבעת שמואל, בהשתתפות יו"ר סיעת הבית היהודי, ח"כ איילת שקד, ח"כ יוני שטבון, ועשרות נציגים של הפורומים השונים.
את המפגש אירח יו"ר סניף הבית היהודי בגבעת שמואל, וממובילי פורום ראשי הסניפים במפלגה, שייקה בשן, ומטרת הכינוס הייתה היערכות לבחירות המוניציפאליות הקרובות ויצירת שיתוף פעולה בין הכוחות השונים במפלגה לבין סניפי הבית היהודי ברחבי הארץ.
ח"כ שקד אמרה כי היא וחבריה מגויסים להצלחת הרשימות המקומיות וקראה לשלב נשים וחילוניים ברשימות השונות. ח"כ יוני שטבון דיבר על חשיבות אנשי השטח בפעילות המפלגה כמי שיכולים להוביל מהלכים גם במישור הארצי.
את המפגש פתח והנחה יו"ר פורום ראשי הסניפים, עמיעד טאוב, שסיפר כי פתיחת השורות עליה הכריזה המפלגה מתבצעת הלכה למעשה במרבית הסניפים בארץ והוסיף: "ראשי הסניפים בכל עיר ועיר, כמובילי פעילות השטח במפלגה, מחויבים לקידום צעירים נשים ותומכים מסורתיים בחילוניים בפעילות".
● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
ענבל ליבר מהמטה החילוני אמרה כי, "הבית היהודי הוא ביתם של כלל אזרחי ישראל חילוניים ודתיים כאחד ואנו נתגייס להצלחה בבחירות הקרובות".
אורי שחור ואביחי טבק מראשי פורום הצעירים שיזמו וארגנו את המפגש ציינו את החשיבות שרואים הצעירים בשימור הניסיון רב השנים של ותיקי הפעילים ובניתוב ניסיון זה, יחד עם האמביציה והמרץ של בני הנעורים להצלחת הרשימות המקומיות.
בסיום המפגש סוכם כי כבר בשבועיים הקרובים תתקיים בכל אחת מהערים בהם מריצה הבית היהודי רשימה בבחירות המוניציפליות פגישת הערכות של ראשי הסניפים עם הנציגים הצעירים כמו כן סוכם על שילוב נציגי פורום הצעירים ונציגי המטה החילוני בפעילות פורום ראשי הסניפים.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
דוד בן שלמה
מה עם ירושלים שם יש דיקטטורה הסניף הגדול בארץ לא שקט בגלל אדם 1 שהתמנה השבוע למועצה ומחפס גוביים
23:01 13.08.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אליהו
לא שיש ח"ו פסול בחילונים ואני באמת אוהב את החילונים אבל לבוא ולקחת כביכול קולות מאנשים שמעונינים שתהיה מפלגה שתדאג לדת של המדינה ולהפוך אותה לדברים אחרים זה ביזיון...
20:08 13.08.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
15:22 13.08.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דני להב
תמהרו,שלא תפסידו את הדם על הידיים
12:43 13.08.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר