ליידי גאגא, הזמרת הבינלאומית שהודיעה על תמיכתה בג'ו ביידן במהלך המרוץ לנשיאות זכתה להיות זו ששרה את ההמנון הלאומי בטקס ההשבעה היום (רביעי).

לאירוע בחרה הזמרת במראה הוט קוטור של סקיאפרלי, בעיצובו האישי של המנהל הקריאטיבי דניאל רוזברי. הלוק הורכב ממקטורן כחול בצבע קשמיר וחצאית משי אדום בתוספת סיכת שלום מוזהבת.

צילום מסך

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Roseberry (@danielroseberry)

 "כאמריקני המתגורר בפריס, המראה הזה הוא מכתב אהבה למדינה שאני מתגעגע אליה כל כך" אמר המעצב על המראה הייחודי של הזמרת שללא ספק גנב את ההצגה מהנשים שלצידה על הפודיום קמלה האריס סגנית הנשיא וד"ר ג'יל ביידן האשה הראשונה.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

אמש, לאחר הגעתה לוושינגטון די. סי., העלתה הכוכבת פוסט בו היא מביעה את משאלותיה לתקווה ואחדות, כמובן מבלי להחמיץ הזדמנות להשאיר רושם עם חליפת שכמיה לבנה של ז'יבנשי בשילוב מסכה בסאטן מבריק

""אני מתפללת שמחר יהיה יום של שלום לכל האמריקאים. יום לאהבה, לא לשנאה. יום לקבלה ולא לפחד. יום לחלום על עתיד שמח כמדינה. חלום שאינו אלים, חלום המספק ביטחון לנפשנו" כתבה וחתמה בנשיקה