דיבור נשי

בדרך לפוליטיקה: הג'וב המפתיע של ניקול ראידמן

לקראת הבחירות לכנסת ה-24, אשת העסקים ניקול ראידמן תחזור למסך בסדרת דוקו חדשה בערוץ 24 החדש, במסגרתה תלווה פוליטיקאים בביתם ובתחנות אישיות חשובות בחייהם

בדרך לפוליטיקה: הג'וב המפתיע של ניקול ראידמן
צילום: צילום: אלכס ליפקין

אשת העסקים ניקול ראידמן, הידועה כחברתה הקרובה של אשת ראש הממשלה – שרה נתניהו צפויה לחזור למסך בתכנית חדשה ומפתיעה.

ראידמן שלא מסתירה את כוונתה לרוץ לפוליטיקה בעתיד, תוביל סדרת דוקו חדשה שתלווה פוליטיקאים בביתם ובתחנות אישיות חשובות בחייהם, שתשודר החל ממרץ הקרוב בערוץ 24 החדש, לקראת מערכת הבחירות לכנסת ה-24.

"אני גאה לצאת לדרך עם פרויקט מרתק על החיים האמיתיים של הפוליטיקאים הישראלים", מסרה ראידמן "מאחורי מפלגות, פתקים ומנדטים, יש את בני אדם שלרוב אנחנו לא מכירים . הגיע הזמן להכיר אותם ללא מסכות. תהיו איתנו בערוץ 24, לבחירות הכנסת 24… אני מבטיחה לכם שיהיה מעניין!".

לראשונה בטלוויזיה, תפגוש ראידמן למפגש אישי ואנושי, פוליטיקאים מכל גווני הקשת הפוליטית ותקלף את מעטה הרשמיות בדרכה הייחודית. ראידמן תלווה את הפוליטיקאים הישראלים ותצא איתם לצילומים בתחנות משמעותיות וחשובות בחייהם. הם ידברו על המוטיבציה, החששות, הזוגיות, הילדים והחלומות האישיים והפוליטיים.

התכנית צפויה לעלות בחודש מרץ הקרוב. (עורך: שבי זרעיה)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
האיש משה
12.01.21

אשת עסקים? גרושתו של איש עסקים! גם כן עוד אחת

1
יואב
30.06.21

שמעתי שניקול ראידמן מנגנת נהדר על סקסופון בחורה יפייפיה שמנגנת וחובבת ג'אז, מה צריך עוד בחיים?...