שר הבריאות יולי אדלשטיין קיים היום (ראשון) הערכת מצב עם בכירי משרדו על המשך מבצע "חוזרים לחיים" של משרד הבריאות, כשלדבריו "עד סוף מרץ נוכל לחסן כ 5 מיליון אזרחים במנה הראשונה". הדיון נערך לקראת הגעת משלוח נוסף של חיסונים לארץ בהמשך היום, כשהמטוס צפוי להגיע לנתב"ג בשעה 16:00.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
השר הנחה את אנשי המשרד לבדוק אפשרות של ביצוע חיסונים גם בשעות הלילה כדי לאפשר חיסון מהיר ככל הניתן. אנשי המשרד הציגו לשר את התיעדופים שנקבעו וכן את מבצע חיסוני צוותי ההוראה המתוכנן להיערך בימים רביעי-שישי השבוע. מהנתונים עולה כי למעלה מ 72% מבני 60 פלוס כבר התחסנו.
אדלשטיין הדגיש כי גם בשעה שהחיסונים ייפתחו לאוכלוסיות נוספות, הוא מבקש שתמשיך להינתן העדפה למי שמגיע להתחסן בגילים מתקדמים. "אנחנו במספרים מדהימים של מעל 72 אחוז מקרב האוכלוסיה המבוגרת" אמר. הנתון הזה צריך לדרבן אותנו עוד יותר להמשיך במתן עדיפות להם, מתוך הבנה שהם האוכלוסיה בסיכון".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים