הזמרת והיוצרת יובל דיין, תחגוג הערב (שישי) את יום הולדתה העברי. רגע לפני בחרה דיין לסכם את השנה שעברה עליה, ובה פרידה מקשר זוגי של חצי שנה.
בפוסט מרגש סיפרה דיין: "אספר לכם משהו מהלב. במהלך הקורונה הייתי חצי שנה בקשר ממש רציני ומהמם עם אדם יקר שנתן לי כל כך הרבה, והסתיים לו. בהפתעה גמורה ובחיתוך מבאס, (אל תתבאסו שלא שיתפתי אתכם, הבטחתי לעצמי שאספר לכם כשתהיה טבעת)
ופתאום משהו בנתיבים בלב שלי התחיל להשתנות. אלה שסללתי בחיוך התחילו להתעקם ולתקוע בתוכם רגשות. ומזאת שהכל אצלה לטובה, שלא התלוננה פעם אחת לאורך כל הקורונה, התפילות שלי קיבלו איזה עוקץ.
הדיבורים עם השם קיבלו איזה מימד אפל של ״נו מה בזבזת לי תזמן חצי שנה? בשביל מה? לא בא לך שאני כבר אתחתן? למה לא בראת אותי כבר ככה וככה וככה? למה קשה?״ הלו!!!!!! תעצרי נשמה. השם לא עובד אצלך.
מה ששייך לך מ-ח-כ-ה (ראשי תיבות מה חסר כל הזמן) לך, שתשייפי מעליך עוד כל מיני שכבות ותדייקי את עצמך לקראתו. אין עוד מלבדו בשבילי זה לא עוד איזה סטיקר של שרופים על הרכב, זה לחזק את הקשר איתו. כי אשכרה אין עוד מלבדו שידאג לי.
זה לדבר על הכל, עד שארגיש שהוא שומע. הדבר שאני הכי מאחלת לעצמי בשנה הזאת, לגיל 26, זה לקבל באמונה שלמה ושמחה אמיתית את כל מה שקורה. ממש הכל כולל הכל.
לא רק אמפי שוני מלא ומקום ראשון במצעד של גלגלצ, אלא גם דברים שמתפרקים בדרך, לראות את היופי גם תהליכים ולא רק בתוצאות.
להיות עצובה זה לחשוב שאני יודעת הכי טוב מה טוב בשבילי. והאמת, שאני לא. אני מאחלת לנו שנחזור כבר לשמוח בהופעות, שנתחבר מחדש אחרי שהתרחקנו. לחייך חזק מכל הלב. שנעריך, שנהיה בריאים ושמחים, וטובים באמת אחד לשני בעיקר כשלא נוח.
זו תקופה טובה אם בוחרים לקרוא לה ככה. וככה אני בוחרת להאמין, מוזמנים להצטרף אליי".
מה דעתך בנושא?
44 תגובות
1 דיונים
עליזה
מזל טוב יובל⚘????את זמרת מדהימה, מאחלת לך את כל הטוב שבעולם בע"ה יהיה טוב????
11:05 15.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טל
אני מוכנה להתחתן איתך בחיי.חבל שאת לא לסבה.אחותי.אבל מה שבטוח אם המוזיקה והאישיות שלך אני מאמינה שמגיע לך משהו טוב באמת.את נשמה נדירה.
20:53 14.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מישהי
נתן גושן מתאים
10:47 14.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמחה
יובל יקרה... מה שה' עושה זה לטובה.. אני בטוחה שהוא מכין לך משהו טוב.. ולכל החיים... תמשיכי להתפלל ולהיות שמחה... כך תורידי את השפע... בהצלחה!
09:24 14.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלחנן כהן
צודקת בכל ט
17:31 13.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלחנן כהן
צודקת בכל מילה
17:31 13.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
יובל דיין זאת אחות על מלא... חחחחחחחחחחחחחחחחח... מי זאת בכלל ?
02:12 12.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תתבייש
תתבייש
21:35 10.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תתבייש
תתבייש
21:34 10.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
מחזק מאוד מאוד אין עלייך
23:11 25.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר