יום הדין של הרב אלון מגיע הבוקר (ד') כשבבית המשפט השלום בירושלים יוכרע דינו.
סגנית נשיאת בית משפט השלום בירושלים, השופטת חגית מאק-קלמנוביץ' לפרסם את הכרעת הדין במשפטו של הרב אלון, אך בין אם יזוכה או יורשע, תמשיך הציונות הדתית להתווכח האם הרב אשם או לא.
כזכור פרשת הרב אלון התפוצצה לפני למעלה משלוש שנים, כש'פורום תקנה' החליט לפרסם את החשדות נגד ראש ישיבת 'הכותל' לשעבר, לאחר שזה שב מהגלות בישוב 'מגדל' אליה יצא בהסכמת הפורום. בעקבות התפוצצות הפרשה פתחה המשטרה בחקירה והמליצה להעמיד את הרב אלון בחשד למעשים מגונים בשני תלמידים בעבר. עם תחילת המשפט קוצץ כתב האישום בחצי, לאחר שאחד העדים סרב להעיד בבית המשפט נגד הרב אלון.
● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
על פי כתב האישום, בעקבות טרגדיה במשפחתו של המתלונן, זימן הרב את הנער ב' לחדרו, שם נצמד אליו, חיבקו ונישקו בצווארו ועל עורפו באופן שהסב לב' תחושת אי נעימות. פרקליטיו של הרב טוענים כי כך עשה זאת מתוך עידוד וחיזוק ולא מתוך צורך בגירוי מיני. לפני המשפט הוצע לרב אלון הסדר טיעון במסגרתו יודה בעבירות המיוחסות לו ויימנע מעונש מאסר. הרב סרב לעסקה בטענה כי אינו יכול להודות בעבירות שאותן לא ביצע.
אתמול עוד מסר הרב את שיעורו הקבוע ולדברי המשתתפים נראה כי מצב רוחו מרומם.
לקראת השעה עשר, יסתיים השלב המשפטי, אך נראה כי הויכוח בציונות הדתית בין תומכיו של הרב ובין תומכי פורום תקנה לא יסתיים. כשגם במקרה של הרשעה וגם במקרה של זיכוי ימשיך כל צד לטעון לחפותו או לאשמתו של הרב.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
חרדי
09:07 07.08.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
09:00 07.08.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר