איש התקשורת הבכיר, בן כספית, התייחס היום (שלישי) לבחירות 2021 ואמר כי הוא לא יצביע למפלגתו החדשה של גדעון סער. הדיון בינו לבין ינון מגל ברדיו 103FM, גלש לוויכוח מי יותר יהודי, סער או נתניהו ואז כספית חשף את הסיבה בגינה הוא לא יצביע לסער.
כספית אמר למגל: "הוא מסביר לעיתונות החרדית מדוע לא חתם על פתיחת מינימרקטים ופיצוציות, בטענה שהשבת עלולה להיראות כמו יום חול בעוד 30 שנה – אני לא אוהב את זה, וזו אחת הסיבות שלא אצביע לגדעון סער".
כספית הוסיף: "לבוא ולהגיד בצורה הכי מגוחכת בעולם שנתניהו יותר יהודי. אתה בדקת מי מילדיו של סער דתי? צא מזה".
מגל השיב לו: "הבנות הגדולות שלו לא הולכות לפי תרי"ג מצוות". כספית אמר: "זה מתכתב עם יאיר נתניהו שלא רק שיצא עם שיקסע, אני יכול גם להשמיע לך את הקלטת מהפוסיקט".
על כך מגל אמר: "גם הבת סער של וגם הבן של ביבי יצאו עם גויים, אז מהבחינה הזו הם פיטים". כספית ענה: "יפה, אז התקזזנו". מגל הוסיף: "השם ישמור ויציל". כספית השיב בעוקצנות: "אני מעדיף שישמרו עליי רופאים וצה"ל, השם שיעסוק בענייניו".
מה דעתך בנושא?
11 תגובות
1 דיונים
אחת שאיכפת לה
בן כספית אתה כל כך שונא את הדת, מה רע בה?? יותר טוב העבריינים, או אוכלי הנבלות, מדוע חשוב שבשבת כל החנויות יהיו פתוחות, לא מגיע יום מנוחה לעובדים. שבת היא...
בן כספית אתה כל כך שונא את הדת, מה רע בה?? יותר טוב העבריינים, או אוכלי הנבלות, מדוע חשוב שבשבת כל החנויות יהיו פתוחות, לא מגיע יום מנוחה לעובדים. שבת היא של היהודים ולא קשור אם דתיים או לא. אתה ממש קיצוני בדעותיך. כל היום רק תוקף, אתה ממש לא אוהב את מי שאתה רואה במראה. מי שלא אוהב את עצמו כיצד יאהב אחרים. אתה כל היום נלחם בעצמך. תרד כבר מהעץ. תעשה שעורי יוגה. תרגיע את עצמך. תהיה יותר נחמד לעצמך ולעולם. אתה זקוק לליטוף ולחיבוק, אתה יותר מדי לבד. תאהב את עצמך. ותפסיק לקטול את העולם.
המשך 11:09 05.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יורה
בתגובה ל: אחת שאיכפת לה
את מתנדבת ללטף אותו?
16:52 05.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחד העם
בתגובה ל: אחת שאיכפת לה
- עוד פסיכולוגית בגרוש
19:48 05.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רונן
בן כספית מצביע כבר שנים לביבי, לכן הוא לא יצביע לסער.
10:44 31.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קלפון בן עמינדב
ביביזם = מוטציה של הימין האמיתי
10:10 31.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כספית " הפרקליט הכושל" של השמאל הקיצוני.
כספית לא תמיד אחראי להגיגי לשונו ולאחרונה דומני שטען שהצביע לליברמן אז אנא אולי תמשיך להצביע לליברמן ולאידאוליה היחידה שנשארה לשמאל הקיצוני ולליברמן רק לא נתניהו.
09:26 31.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוישה סלומון
מדוע חשוב לדעת במי יבחר כספית ובמי לא - יותר מהסנדלר בשכונתי ??
08:39 31.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מנטעש
הטיעונים של בן כספית יותר טובים
15:04 30.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
בן כספית, אתה שמאל קיצוני, מיה הקשר בינך ובחירה באיש ימין???
14:23 30.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אתי
בכלל אין במי לבחור... לצערנו.
13:12 30.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יחי ההבדל
יאיר יצא גם עם גויים
08:28 30.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר