חדשות

יאיר לפיד: "מאחל לעפר שלח הצלחה"

בהתייחס לפרישתו של עופר שלח משורות מפלגת יש עתיד, יו"ר מפלגת יש עתיד, יאיר לפיד, איחל לשלח הצלחה בהמשך דרכו הפוליטית, זאת לאחר מתיחות שיא בין השניים בחודשים האחרונים

לפיד
| לפיד צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

יו"ר מפלגת יש עתיד, יאיר לפיד, התייחס היום (חמישי) לפרישתו של עופר שלח משורות המפלגה, ואיחל לו הצלחה בהמשך דרכו הפוליטית, זאת לאחר מתיחות שיא בין השניים בחודשים האחרונים.

יאיר לפיד מסר כי הוא: "‏מאחל לעפר שלח הצלחה בהמשך דרכו ומודה לו על שיתוף הפעולה בתשע השנים האחרונות".

מוקדם יותר דיווחנו כי יו"ר סיעת יש עתיד בכנסת, ח"כ עופר שלח, מי שעד לא מזמן לאיש אמונו של יו"ר מפלגת יש עתיד, יודיע על פרישה מיש עתיד והקמת מפלגה חדשה.

כזכור, בתחילת חודש ספטמבר האחרון ח"כ עופר שלח פרסם דרישה לפריימריז לראשות יש עתיד, והסביר: "פרסמתי את הדרישה לפריימריז כי היא לא זכתה למענה מלפיד, בלי דמוקרטיה אין אלטרנטיבה שלטונית".

שלח תקף את לפיד ואמר: "עם כל הכבוד, המפלגה הזו לא רשומה על שם לפיד בטאבו, אני מתכוון לנצח בפריימריז ולהחליף את יאיר לפיד ולהוביל את יש עתיד למהפך שלטוני". על עתידו הפוליטי אמר שלח: "אשאר ביש עתיד גם אם לא יהיו פריימריז עד שאצליח לקיים אותם".

יאיר לפיד ישיבת הסיעה קורא למחנה המרכז להתאחד
יאיר לפיד ישיבת הסיעה קורא למחנה המרכז להתאחד| צילום: מתוך ערוץ הכנסת

תגובות

3
2
חיים
24.12.20

תרפא את עצמך קודם.

1
שיתקיים איחלוי שניהם
24.12.20

לפיד מאחל לשלח כנס לעפר! שלח מאחל שיבער כלפיד לא יזיק אם ברכת שלח תתקיים בלפיד. ולא יזיק אם ברכת לפיד תתקיים בשלח

1
קובי
24.12.20

ולך מאחל כישלון עד חצי מנדט,דיקטטור כמו האבא המכוער שלך לא יכול להיות אחרת,מה שזורעים הוא מה שקוצרים,אז אתה פרי הביאושים שאביך המגעיל שתל,