חדשות

"סמוטריץ' אמר שלא נשב עם לפיד? אני יו"ר הרשימה"

שר הבטחון לשעבר ויו"ר מפלגת 'ימינה', נפתלי בנט, מצהיר: "המטרה שלי היא להחליף את נתניהו". על גדעון סער: "הגיעה הזמן להנהגה שלנו ולא לעוד פוליטיקאים שנולדו בחדר של פרסומאים"

"סמוטריץ' אמר שלא נשב עם לפיד? אני יו"ר הרשימה"
צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

יו"ר מפלגת 'ימינה' ושר הבטחון לשעבר, נפתלי בנט, התראיין הערב (שני) למהדורת החדשות של רשת 13, והצהיר כי המטרה שלו היא להחליף את נתניהו.

בנט גם דחה את דבריו של חבר מפלגתו, בצלאל סמוטריץ' לפיהם הוא לא יישב עם יאיר לפיד באותה ממשלה, ואמר כי הוא ראש המפלגה.

בנט הצהיר: "חד משמעית המטרה שלנו היא להחליף את נתניהו. הוא ובני גנץ כשלו כשלון ניהולי מהנוראים בתולדות ישראל".

עוד הוא הוסיף: "אני אומר דבר מאוד פשוט לציבור: רוצים שאנחנו ננהיג? תצביעו לנו. אם יהיה לנו מספיק כוח, אני היחיד שלא מחרים ולא מוחרם".

בנט התייחס גם לדבריו של חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ' ששלל ישיבה עם לפיד ואמר: "אני ראש הרשימה".

בנט במליאה כן ביבי לא ביבי
בנט במליאה כן ביבי לא ביבי| צילום: בנט במליאת כנסת (צילום: ערוץ כנסת)

על הליכה לבחירות אמר: "הליכה לבחירות הזה רע מאוד לישראל, אבל יש דבר אחד יותר רע וזה ממשלה שעסוקה כל היום בסכסוכים פנימיים כשיש אנשים מתים ואנשים שמאבדים את הפרנסה שלהם".

על גדעון סער אמר בנט: "הגיעה זמן להנהגה שלנו, של יזמות ועשיה ולא עוד פוליטיקאים שנולדו בחדר של פירסומאים, יש מספיק פוליטיקאים אנחנו צריכים יזמות ויכולת ניהול ממשית. מספר שלוש וארבע של גדעון עצמו ישבו ונשבעו שלא יכנסו וביבי עשה להם ביה"ס והם נכנסו וגם פעם הבאה הם יעשו את זה".

"אנחנו לא בכיס של אף אחד, מי שסרב לעצאות של נתניהו בימים האחרונים זה אנחנו, מי שאחז בכיסא עד שסילקו אותם זה מספר שלוש וארבע של גדעון סער. אני אומר את האמת תנו לנו כוח ונחליף אותם".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

48
34
משה
21.12.20

בנט טוען שבט להחליף את ביבי אל תשכח שרק לפני שנה לא עברת את אחוז החסימה קצת צניעות חא יזיק לך. וביבי יהיה ראש הממשלה עד שהמשיח יגיע