מתכון לשוקיים עוף בגריל: אין כמו שוקי עוף טריים בציפוי פריך, שעוברות צלייה מהירה בתנור. אחרי ביקור מול האש האימתנית, הופך בשר העוף לרך ונימוח, מתקתק וטעים. שירן שלו חוטפת שוק

מתכון לשוקיים עוף בגריל:

8 שוקי עוף

1/3 כוס שמן זית

3 כפות שמן קנולה

3 כפות חומץ

1/4 כוס רוטב סויה

2 כפות שום גבישי

3 כפות פירורי לחם

2 כפות סוכר חום

קורט מלח

1/4 כפית מוסקט

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

אופן ההכנה:

תחילה מניחים את שוקי העוף הטריים במשרה שמכינים מראש. הניחו בקערה את סוגי השמן, החומץ והתבלינים וערבבו, עד לקבלת רוטב אחיד. מניחים את השוקיים בקערה ושוב מערבבים. מניחים במקרר לפרק זמן של שעה.

בשלב הזה, חממו את התנור לגריל על 200 מעלות.

בצלחת נוספת, ערבבו את הסוכר, המלח ופירורי הלחם, ופזרו מעל השוקיים.

צולים בתנור כ-12 דקות מכל צד. מומלץ להגיש את התוצאה הנפלאה לצד תפוחי אדמה אפויים, פירה או אורז.