ראש ישיבת כיסא רחמים, הרב מאיר מזוז, כתב הערב (שבת) מכתב תנחומים למשפחת יונגרייס מבית אל אשר שכלה את שני ילדיה ביום שישי שעבר, כאשר אחיהם ודודם נפצעו קשה בתאונת דרכים.
הרב כתב: "ביומין דחנוכה. בוקה ומבולקה. כי עלה מלאך-המות בחלונכם. בא בארמנותיכם, ולקח את הילדים היקרים. אלישיב וידידיה חיים, לאור באור החיים. והנהג היקר נתן-צבי, הנמצא במצב קשה".
"השם ישלח לו רפואה שלמה, אבל כל ימי חייו יזכור את המהומה, והגאון הסטייפלר זצ"ל היה אומר: אם היו סנהדרין בימינו היו אוסרים כליל לנסוע במכונית, על גבי חרשו חורשים האריכו למענית. כי רבים חללים הפילו, ומעטים אשר הצילו".
"וכן ישלח אלקים רפו"ש לבן היקר אוד מוצל מאש יאיר נרו יאיר. ומכאן ולהבא לא תדעו רע ואסון, והשם ירחם עלינו ועל שארית פליטתנו. ויאמר למלאך המשחית הרף ידיך. ואשריך ישראל מי כמוך. בנחמת ירושלים תנוחמו".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים