מתכון לעוגת תה
תה אפשר לא רק לשתות, אלא גם לאכול. לכבוד יום התה הבינלאומי שחל היום (ג') סידרנו לכם מתכון מפנק לעוגת תה בחושה שתשמחו לאמץ בחורף הקרוב לצד כוס התה (ולא רק)
מצרכים:
1/2 חצי כוס (120 מ"ל) תה ארל גריי / או תמצית תה רגילה
6 כפות (60 גר') סוכר חום
1/3 כוס (150 גר') שמן
1/2 כוס (150 גר') דבש
2 ביצים
1 וחצי כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
1 כפית גרידת תפוז/ לימון
1/4 כוס (30 ג') אגוזים טחונים
אופן הכנה:
1. מחממים תנור על 180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק
2. מכנים 1/2 כוס עם מים חמים ותמצית תה
3. בקערה עמוקה מערבבים את הביצים והסוכר ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק
4. שופכים את התערובת לתוך התבנית ומכניסים לתנור למשך 30-35 דקות או עד שמכניסים לעוגה קיסם והוא יוצא יבש
ניתן לפזר על העוגה בסיום מעט אבקת סוכר, או לקשט באגוזים ודבש
בתאבון!
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
Rick Sadanstein
test test test test test test
06:21 16.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר