אחרי שטען כי גדעון סער החליט לפרוש מהליכוד בעקבות סקרים פנימיים בהם הוא מביס אותו ביום שאחרי נתניהו, חבר הכנסת ניר ברקת חושף הבוקר (ראשון) את נתוני הסקרים ותוקף את סער.

ברקת עלה לראיון בתכניתם של בן כספית וינון מגל ברדיו 103FM, והתבקש לחשוף את הסקרים. לאחר הראיון הוא שלח את הסקר למגל שפרסם אותו בחשבון הטוויטר שלו.

על פי הסקר, ביום שאחרי נתניהו, ברקת אכן מנצח את כל בכירי הליכוד בבחירות לראשות הליכוד. בסקר, שנערך על ידי מכון דיירקט פולס, מקבל ברקת 31.8% לעומת 21.5% שמקבל סער.

עוד בסקר, שר האוצר ישראל כץ מקבל 7.8%, שר הבריאות יולי אדלשטיין מקבל 2.1%. שרת התחבורה מירי רגב מקבלת אף היא 2.1%. 13% השיבו כי הם מעדיפים מועמד אחר.

הנתון המשמעותי מבחינת ברקת, הוא בהתמודדות ראש בראש נגד סער. גם כאן, על פי הסקר, ברקת מנצח עם 49.9%, לעומת 27% בלבד שמקבל סער.