חדשות טלוויזיה

אאוץ': גיא זהר ערך בדיקה לבדיקה של חדשות 13. צפו

איש התקשורת והמגיש, גיא זהר, החליט לערוך בדיקה לבדיקת העובדות שערכו בחדשות 13 בזמן נאום נתניהו, והוכיח כי ההיפך הוא הנכון. צפו

אאוץ': גיא זהר ערך בדיקה לבדיקה של חדשות 13. צפו

בזמן נאומו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, לפני מספר ימים, בחדשות 13 החליטו לערוך לנתניהו בדיקת עובדות והציבו בראש המסך את דבריו של נתניהו לעומת העובדות האמיתיות.

בנוסף, יושבי האולפן טענו כי הליכוד הוא זה שהפר את ההסכם הקואליציוני עם כחול לבן. אלא שאיש התקשורת והמגיש גיא זהר, החליט לערוך בדיקת עובדות לעובדות של חדשות 13, והצליח להוכיח בדיוק את ההיפך.

נתניהו חיסונים גל שלישי הגבלות ללא קרדיט
נתניהו חיסונים גל שלישי הגבלות ללא קרדיט| צילום: ראש הממשלה נתניהו: לא אהסס להחזיר חלק מהמגבלות (ללא קרדיט)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

48
17
אמיר
06.12.20

השורה התחתונה רוב העם בחר בבני גנץ לא פחות מבנימין נתניהו לכן יש הסכם רוטציה שהבוגד השקרן לא עומד בו. אל תתנו לעובדות לבלבל