מוזיקה

צפו: עמיר בניון ובתו בקליפ עם המשפחות השכולות

משפחות שכולות ונפגעות טרור מבצעות יחד עם עמיר בניון ובתו נעמי את השיר "סופה", ביוזמת 'משפחה אחת'. צפו בקליפ המרגש

צפו: עמיר בניון ובתו בקליפ עם המשפחות השכולות
צילום: (צילום: מתוך יוטיוב)

לאחר שכבשו את הרשת, הזמר והיוצר עמיר בניון ובתו נעמי מבצעים יחד עם המשפחות השכולות ונפגעות טרור, את השיר "סופה".

בין המשפחות השכולות אשר השתתפו נמצאים: רועי פוגל ששכל את הוריו ושלושת אחיו, דביר שנרב אשר שכל את אחותו ונפצע בעצמו בפיגוע טרור, דרור ויינברג ששכל את אביו בפעילות מבצעית, אדל בנט ששכלה את בעלה, אוהד טהר לב אשר שכל את בנו ועוד.

הקליפ יוצא במסגרת מבצע ההתרמה השנתי של ארגון ׳משפחה אחת׳ המסייעת לאלפי נפגעי טרור, חיילים ואזרחים.

הזמר עמיר בניון ובתו נעמי אשר נחשפו לפעילות ׳משפחה אחת׳ נרתמו בצורה מלאה ובהתנדבות ע״מ להפיק את הקליפ המרגש. ״אתם הגיבורים שלנו העומדים איתנים מול כל סופה. אנחנו איתכם״

בשל משבר הקורונה המתמשך יוצא ארגון ׳משפחה אחת׳ במבצע לגיוס תרומות תחת הכותרת – אין חיסון לכאב – במיוחד עכשיו מתגייסים למען נפגעי הטרור. הקושי שחוות המשפחות בימי שגרה מתגבר משמעותית בימים של סגר, בידוד וריחוק חברתי.

ארגון ׳משפחה אחת׳ הוקמה ע״י שנטל ומרק בלזברג למען נפגעי הטרור ובני משפחותיהם בישראל.

העמותה מחבקת את מי ששכול, פציעה גופנית או פגיעה נפשית שינו את עולמו – ודואגת שלעולם לא יתמודד לבד לכל החיים. בעמותה פעילים כ 500 מתנדבים, 37 אנשי צוות מומחים, 3 מרכזי סיוע ארציים. עד כה הפעילה העמותה מעל 3,550 תכניות שיקום אישיות.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

13
12
דוד
05.12.20

כל הכבוד על היוזמה ועל התרומה באמצעים האומנותיים. רק שגם אני מאוכזב ממך, לא מוכרים כישרון אומנותי נדיר כמו שלך לגורם מסחרי כמו מפעל הפייס ושום שכר שבעולם לא מצדיק את זה