מבזקים
סרוגים

עמית סגל: התנאי של ימינה לחיבור עם הנדל והאוזר

פרשן חדשות 12, עמית סגל, חושף כי מתנהלים מגעים בין מפלגת ימינה לדרך ארץ לקראת חבירה אפשרית בבחירות הבאות. עם זאת לימינה יש תנאי שיקשה על השניים לערוק אחרי הבחירות

י"ח כסלו התשפ"א
עמית סגל: התנאי של ימינה לחיבור עם הנדל והאוזר
עמית סגל: התנאי של ימינה לחיבור עם הנדל והאוזר צילום: (צילום: נעם רבקין פנטון\ פלאש90)

פרשן חדשות 12, עמית סגל, מדווח הבוקר (שישי) כי מתנהלים מגעים לא רשמיים בין 'ימינה' ל'דרך ארץ' לריצה משותפת בבחירות הבאות, אך ימימה צפויה להציג תנאי להאוזר והנדל שיקשה עיהם לערוק אחרי הבחירות.

לדברי סגל בטורו השבועי בעיתון 'ידיעות אחרונות', "דרך ארץ של צביקה האוזר ויועז הנדל מקווה להשתריין אצל בנט, בזכות הסיכול של ממשלת השמאל-ערבים וגם מימון מפלגות נדיב".

עמית סגל: "סקר הזוי ולא רציני"
עמית סגל: צילום: עמית סגל:

סגל מציין כי למפלגתו של בנט יש תנאי לפני יציאה למהלך כזה: "במגעים הלא-רשמיים המתנהלים בין הצדדים, כבר הובהר שאם תהיה חבירה, יצטרך הצמד לוותר על מפלגתו ולהיכנס כחברי כנסת מהשורה, דבר שיקשה עליהם להתפלג".

סגל מדגיש כי "בימין מעריכים את עמידתם מול גנץ, אבל איש לא רוצה שיעוללו לו אחרי הבחירות דבר דומה".

יועז הנדל ימינה נפתלי בנט עמית סגל צביקה האוזר