מתכון לקציצות בשר על הגריל

הקציצות משתלבות נהדר עם טחינה וסלט ירקות חתוך דק. מי הסודה גורמים לקציצות להיות רכות, ואינן משפיעים על הטעם.

● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

מצרכים

קילו בשר (בקר או טלה) טחון מעורבב עם שומן כבש

בצל גדול מגורר או חתוך דק

צרור עלי פטרוזיליה קצוץ

פפריקה מתוקה וכמון על פי הטעם

מלח ופלפל

3 כפות מי סודה.

אופן ההכנה

מערבבים יחד את כל החומרים בקערה, מכניסים את התערובת למקרר ל- 15 דקות על מנת שהטעמים יספגו, יוצרים קציצות וצולים אותן על הגריל עד להכנתם.