אורי יחיאלי בן ה-9 שפגש את ראש הממשלה נתניהו בחוף הים בקיסריה. מספר על המפגש המרגש עם ראש ממשלת ישראל.
"שלום חברים אתם לא מאמינים את מי פגשתי, אני רואה את ביבי נתניהו ראש הממשלה, תגיד שלום ביבי", נראה אורי נרגש בסרטון הפגישה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בחוף בקיסריה שרץ ברשת.
"הייתה מטרה לנסות לייסד כתב אישום נגד נתניהו"
בראיון לגאולה אבן בתכנית 'ערב ערב' ב'כאן חדשות' הוא מספר: "אבא שלי אמר לי 'הי, נדמה לי שאני רואה את ביבי על החוף', רצתי והיה שוטר עם רובה בכיס התכופפתי בין הרגליים שלו ואז רצתי בן המאבטחים וביבי קרא לי לבוא".
תגובות
ככה צריך להיות! ילד מתוק, שמכבד את ראש הממשלה שלו!
תגובה מגעילה ופאתטית . ההורים שלו חינכו אותו לכבד את ראש הממשלה .וכן ביבי ראש ממשלה נערץ וגם העולם מעריץ אותו ורק אדם חסר חינוך כמוך לא מבין זאת.
ילד פאתטי והוריו כנראה גם. אבוי לנו שכך גידלו וחינכו ילד, לחשוב שביבי זה אדם נערץ שמרגש ומשמח לפגוש אותו. מישהו צריך להסביר לילד האומלל הזה שביבי הוא האדם שהורס לו את המדינה ואת העתיד ואת המוסר והערכים. עצוב
הקנאה נשפכת ממך