שוב אלימות בין שוטרי מג"ב לבין תושבי גבעת קומי אורי ביצהר. בעימותים נפצעו שוטר ותושב באורח קל.

לפי דברי התושבים, תושב ששב לביתו בשעת לילה נחסם בכניסה לגבעה בידי כוחות משטרה המוצבים במקום וחוסמים את הכניסה לגבעה כבר קרוב לשנה. לאחר כמה שניות של בידוק, הזיזו השוטרים את הג'יפ שחסם את הכביש המוביל לגבעה ואפשרו לתושב לעבור.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

השוטרים תוקפים את התושב ביצהר

כשהחל התושב לנסוע, חזר הג'יפ המשטרתי ונגח בעוצמה ברכבו. הרכב איבד שליטה והוסט אל מחוץ לכביש ונעמד על אחת האבנים שהיו בסמוך.

לאחר שיצא התושב מרכבו והחל דין ודברים מול השוטרים שהיו במקום, התנפלו עליו שוטרי המג"ב, היכו אותו באלימות בפניו ופלג גופו העליון, אזקו אותו והוא נלקח למעצר לעיני אשתו וילדיו.

במהומה נעצרו 2 תושבים ושוטר נפצע קל

בעקבות האירוע חשו למקום רבים מתושבי הגבעה כדי לתעד את אלימות השוטרים, תושב גבעת תקומה הסמוכה, שחש למקום כדי לתעד את האלימות, נעצר אף הוא בידי השוטרים ונלקח לתחנת המשטרה.

הרכב שהוסט לשולי הכביש

תושבי קומי אורי מסרו בתגובה לאירוע החמור: "לא יתכן שתושב יחזור לביתו בשעת לילה ויותקף הוא ורכבו בידי שוטרים, השוטרים לא הסתפקו בהתעללות אלא אף עצרו אותו והפכו את הקורבן לתוקף. האירוע הזה מצטרף לשלל אירועים שהתרחשו בגבעה בשנה האחרונה, לבד ממצור משטרתי שמוטל על הגבעה ומונע מאיתנו לנהל שגרת חיים תקינה. אנו דורשים במיידי מאלוף הפיקוד, הוצא את השוטרים האלימים מהגבעה והסר את המצור המשטרתי שמוטל על הגבעה כבר למעלה משנה".