מבזקים
סרוגים
שוברים שיאים

צפו: תומכי נתניהו מקללים משפחה שכולה בקיסריה

תומכיו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, הפגינו מול בית שכניו, משפחת פרקש שאירחו מפגינים נגדו. ההפגנה כללה גם איזכורים לשכול: "זה שאיבדתם בן לא מקנה לכם את הזכות..."

אריה יואלי | חדשות סרוגים
ב' כסלו התשפ"א
צפו: תומכי נתניהו מקללים משפחה שכולה בקיסריה
צפו: תומכי נתניהו מקללים משפחה שכולה בקיסריה צילום: למצולמים אין קשר לכתבה (צילום ארכיון: תומר נויברג/פלאש90)

ירדו נמוך מאוד. קבוצה של תומכי ראש הממשלה הפגינה השבוע מול בית משפחת פרקש בקיסריה, הגרים בשכנות לביתם הפרטי של משפחת נתניהו.

ההפגנה הגיעה בעקבות האירוח שמאפשרת משפחת פרקש למפגינים המגיעים בכל שבת להפגין בדרישה מנתניהו להתפטר. משפחת פרקש היא משפחה שכולה, בנם תום, נהרג כטייס מסוק במלחמת לבנון השנייה, והמפגינים לא מהססים לקלל את המשפחה ולהזכיר גם את השכול שפקד אותה.

שכן של נתניהו בקיסריה יצא למפגינים עם דגל הליכוד
שכן של נתניהו בקיסריה יצא למפגינים עם דגל הליכודצילום: שכן של נתניהו בקיסריה יצא למפגינים עם דגל הליכוד

צפו בתיעוד שהועלה לרשתות החברתיות

יאיר נתניהו: גם בנימין נתניהו הוא אח שכול

בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו הגיב לטענות בציוץ משלו:

"אותה משפחת פרקש מארחת כל שבוע בביתה את האנשים הכי קיצונים ומטורללים של הדגלים השחורים שצועקים ברמקול קללות נוראיות לבנימין נתניהו שהוא אח שכול. זה בסדר כמובן נכון? (כאשר הם מקללים אותו ברמקול הם מזכירים לא פעם ולא פעמיים את אחיו יוני)"

ראש האופוזיציה ח"כ יאיר לפיד הגיב לדברים: "המתקפה המכוערת של תומכי נתניהו על משפחתו של סרן תם פרקש ז״ל, היא שפל חדש ובזוי. חייבים להפסיק את השיח האלים שקורע אותנו מבפנים. אני קורא לנתניהו לגנות בתוקף את המתקפה המכוערת הזו.

בנימין נתניהו הפגנה משפחה שכולה קיסריה