חדשות

איילת שקד: נתניהו האחרון שיכול לחלק ציונים לבנט

בעקבות אמירתו של ראש הממשלה נתניהו כי הוא אינו יודע אם בנט בימין או בשמאל, ח"כ איילת שקד תקפה: "נתניהו האחרון שיכול לחלק ציונים לימניות של בנט, הוא זה ששחרר 1000 רוצחים"

איילת שקד: נתניהו האחרון שיכול לחלק ציונים לבנט
צילום: (צילום: גילי יערי/פלאש90)

ח"כ איילת שקד תקפה את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בעקבות אמירתו במהלך ראיון בגלי ישראל כי הוא אינו יודע אם בנט בימין או בשמאל, ואמרה כי הוא האחרון שיכול לחלק ציונים על כך.

שקד מסרה: "נתניהו האחרון שיכול לחלק ציונים לימניות של בנט, הוא זה ששחרר 1000 רוצחים, לחץ את היד לעראפת, הקפיא את ההתיישבות ביו"ש, פספס הזדמנות היסטורית להחיל ריבונות עם הממשל הכי אוהד שהיה פה, חתם הסכם נורמליזציה עם סודן אבל לא הוציא אף מסתנן, אמר אמן למערכת המשפט ועצר כל ניסיון לשנות אותה".

רה"מ נתניהו: "לא יודע אם בנט זה ימין או שמאל"

"יש מליון מובטלים ובואו נדבר על זה. נתניהו יודע ששר הביטחון נפתלי בנט הוביל את המאבק בקורונה ברמה הכי גבוהה שיש, אבל אז הוא פיטר אותו, העיף את ימינה לאופוזיציה והתחבק עם גנץ וניסנקורן".

שקד המשיכה לתקוף את נתניהו: "מליוני אזרחים שילמו מחיר נורא על ניהול מזעזע בקורונה, ועכשיו נתניהו שוב שם את הפוליטיקה מעל הכל ובוחר לתקוף את בנט".

כאמור, ראש הממשלה בנימין נתניהו תקף את יו"ר ימינה נפתלי בנט, ואמר: "אני לא יודע אם בנט הוא ימין או שמאל. תלוי באיזה יום שואלים".

תגובות

18
11
צביעות
17.11.20

בתור מי שהיתה שרת משפטים בתור מי שהיתה שרת משפטים ולא עשתה כלום בריסון המערכת המשפטית לא הייתי מדבר בכזה קול רם... קצת צניעות...

1
אבי
17.11.20

א. עשתה הכי הרבה ממה שכל קודמיה עשו. בושה שלאנשים יש זיכרון כל כך קצר ורע. ב. מי שלא נתן לה לעשות יותר זה נתניהו בעצמו. הוא ביקש מכחלון להתנגד לשינויים "קיצוניים" במערכת המשפט כדי שבטעות לא תעבור פסקת ההתגברות חלילה

10
שלום
17.11.20

על נתניהו אין שאלה ברור שהוא שמאל

9
משה עטיה
17.11.20

מה הכלב הקטן מודאג יש לו הרי 25 מנדטים?! ד